کد خبر:۴۲۰۷۱۵

ساخت انیمیشن «ابرقدرتی از نازی آباد» با مشارکت چینی‌ها

تهیه‌کننده انیمیشن سینمایی «ابرقدرتی از نازی آباد» نحوه مشارکت چین در ساخت این فیلم ایرانی را توضیح داد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا ابوالحسنی تهیه‌کننده انیمیشن سینمایی «ابرقدرتی از نازی‌آباد» درباره تازه ترین اخبار این پروژه سینمایی گفت: طراحی گرافیکی شخصیت‌ها و فضاهای انیمیشن سینمایی «ابرقدرتی از نازی آباد» توسط حمید بهرامی به پایان رسیده است و پس از تکمیل مرحله نگارش فیلمنامه، وارد تولید خواهیم شد.

 

وی در پاسخ به اینکه علاوه بر مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، سایر مراکز سینمایی و غیر سینمایی در تولید این اثر مشارکت خواهند کرد؟ بیان کرد: در تامین هزینه ها به مشکل بر نخواهیم خورد و خوشبختانه فیلمنامه «ابرقدرتی از نازی آباد» مستحکم است و بازار بزرگ چین هم روی ما باز است. این انیمیشن در سینمای ایران کم نظیر است و همه تلاش ما این است که استانداردهای تولید را بالا ببریم.

 

ابوالحسنی درباره زمان تولید «ابرقدرتی از نازی آباد» گفت: در حال حاضر بر جزئیات فیلمنامه کار می کنیم و تا زمانی که فیلمنامه نهایی نشود، وارد تولید نخواهیم شد و این حساسیتی است که بهرام عظیمی کارگرداناثر نیز بر آن تاکید دارد.

 

وی در پایان با اشاره به نحوه مشارکت طرف ایرانی و خارجی گفت: تولید محتوا اعم از نگارش فیلمنامه، کارگردانی و همچنین بخشی از تامین هزینه ها در فیلمبرداری به عهده تهیه کننده ایرانی است و بخش دیگر از تولید که اغلب شامل مراحل پس از فنی خواهد بود در چین انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار