شهرام ولی پوری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: رشته های تخصصی فرهنگ و هنر نظیر رشته های موسیقی، بازیگری، آوای ایرانی، عکاسی، آرایشگری و دیگر رشته ها در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کوهدشت توسعه می یابند.
وی با بیان اینکه صدور مجوز برای بخشی از این رشته در شورای گسترش وزارت علوم در دست بررسی است و تعداد دیگری از رشته ها را نیز در آینده به این شورا ارائه می شوند افزود: راه اندازی رشته های غیر حضوری همچون رشته مدیریت خانواده و همچنین راه اندازی دوره های کوتاه مدت از قبیل دوره های MBA، نرم افزار ICDL و نرم افزار AVIUS نیز در دستور کار این مرکز است به گونه ای که طرح مربوط به این دوره ها نیز تدوین شده است.
رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک لرستان (کوهدشت) گفت: برای پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته های گرافیک و روابط عمومی در این مرکز پیگیر اخذ پروژه هستیم.
ولی پوری با اشاره به اینکه 54 نفر مدرس به صورت حق التدریس با مدارج فوق لیسانس و دکترا در این مرکز مشغول تدریس هستند ادامه داد: در حال حاضر 600 نفر دانشجو در 12 رشته کاردانی و کارشناسی نظیر رشته های معماری، گرافیک، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت تبلیغات فرهنگی، مدیریت فرهنگی و حسابداری در مرکزعلمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک لرستان (کوهدشت) تحصیل می کنند و از سال 1381 تاکنون نیز سه هزار نفر دانشجو از این مرکز فارغ التحصیل شده اند.
وی اضافه کرد: این مرکز دارای دو فضای آموزشی ملکی و استیجاری به مساحت 6288 متر مربع است؛ البته ساخت فضای آموزشی را نیز در دستور کار داریم.
رئیس مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک لرستان (کوهدشت) گفت: این مرکز دارای دو کارگاه گرافیک، یک کارگاه معماری، دو سایت کامپیوتری، کتابخانه با پنج هزار جلد کتاب و 10 کلاس آموزشی است.
ولی پوری در پایان از حمایت های رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان در راستای توسعه این مرکز قدردانی کرد.