به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جلسه مسئولین دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با حضور خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» پیرامون مسائل و مشکلات صنفی و همچنین روند فرهنگی پیام نور مشهد برگزار شد.
در این جلسه تقیزاده، رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی، حجت الاسلام جباریان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پیام نور استان و قاسمی، مسئول فرهنگی این دانشگاه حضور داشتند.
ابتدا رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در این جلسه به مشکلات و مسائل مختلف دانشگاه پیام نور مرکز مشهد و استان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: اگر دانشجویان قوانین دانشگاه پیام نور را بدانند ابهاماتشان در خصوص موارد مختلف این دانشگاه رفع میشود.
وی با بیان این نکته که در ادبیات دانشگاه پیام نور تمامی تصمیم گیریهای مربوطه طبق بخشنامههای ارسالی از سازمان مرکزی باید به مصوبه شوراهای مراکز واحدهای دانشگاهی برسد، گفت: تمامی درخواستهای تشکلهای دانشجویی، انجمنهای علمی و امور فرهنگی دانشگاه در شوراهای فرهنگی دانشگاه دنبال میشود.
خبرگزاری دانشجو: وظیفه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور چیست؟
تقی زاده با بیان این نکته که رقم بودجه فرهنگی مراکز واحدهای دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی کاملا مشخص است، تصریح کرد: بودجه فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز مشهد در سال ۹۳ مصوب سازمان مرکزی در حدود ۱۶۰ میلیون تومان بوده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی ادامه داد: همه ساله به دلیل مشکلات بودجهای این رقم کاملا به موضوعات فرهنگی اختصاص نمییابد و این احتمال وجود دارد که حدود 20 درصد از این مقدار در دیگر بخشهای دانشگاه هزینه شود.
وی به اختیارات مرکز استان در پرداخت بخشی از کمبودهای مالی فرهنگی دانشگاه پیام نور مشهد اشاره کرد و افزود: در حدود ۶۰ میلیون تومان بودجه فرهنگی در اختیار پیام نور استان خراسان رضوی قراردارد که در صورت نیاز و مصوبه شورای فرهنگی استان در اختیار دانشگاه پیام نور مشهد قرار میگیرد.
تقی زاده به عدم دخالت دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در مصوبات شوراهای فرهنگی مراکز واحدهای استان اشاره کرد و متذکر شد: شورای فرهنگی مراکز واحدها بر اساس تصمیم گیریهای رئیس دانشگاه انتخاب شده و پس از تصویب برنامههای مورد نظر این شورا مراتب کار به پیام نور استان ابلاغ میشود.
خبرگزاری دانشجو: دلیل لغو برنامه های دانشجویی از سوی امور فرهنگی پیام نور مشهد چیست؟
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در پاسخ به دلایل لغو برنامههای تشکلهای دانشگاهی دانشگاه پیام نور استان علی رغم داشتن مجوز شورای فرهنگی دانشگاه گفت: برگزاری همایشها و برنامههای تشکلی مصوب شورای فرهنگی این دانشگاه است و احتمالا به دلیل ضوابط خاص این شورا برنامههایی با لغو و عدم برگزاری روبه رو شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: اگر برنامهای کاملا با شورای فرهنگی دانشگاه هماهنگ شده باشد و تمامی ضوابط این دانشگاه را رعایت کرده باشد لغو نخواهد شد؛ اما اگر تشکلی علمی، فرهنگی یا سیاسی سخنرانی را دعوت کنند که شورای فرهنگی از آن بی خبر باشد این حق را دارند که از برگزاری آن ممانعت به عمل آورند.
تقی زاده برگزاری برنامههای سیاسی را دارای حسایست خاص خود دانست و تصریح کرد: گاهی دانشجویان در لحظه آخر از حضور یک شخصیت سیاسی در برنامه خود به مسئولان دانشگاه مشهد و استان خبر میدهند در حالی که از این موضوع بی اطلاع هستند که تنها اجازه ما مجوزی بر برگزاری برنامهها نیست و ما نیز باید مقامات استان را در جریان حضور آن شخص قرار داده و مجوز نهایی را کسب کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی کسب مجوز نهایی از مقامات استانی را مستلزم نامه نگاری و رعایت ضوابط خاص خود دانست و بیان داشت: دانشجویان و مسئولان تشکلهای دانشجویی انتظار دارند به محض در جریان قرار دادن مسئولان دانشگاه در لحظات آخر، مجوز حضور سخنران در دانشگاه را کسب کرده و در صورت مخالفتهای به جای مسئولان دانشگاه و مرکز استان این اتفاق را حمل بر بی توجهی به دانشجو و تلاش وی میدانند.
خبرگزاری دانشجو: هزینه برنامههای تشکلی چرا در اختیار این دانشجویان قرار نمیگیرد؟
وی دانشجویان دانشگاه را به بالا بردن صبر و درک کار تشکیلاتی و ضابطه مند بودن دعوت کرد و گفت: سیستم دانشگاه پیام نور به این شکل است که پس از تصویب برنامهای در شورای فرهنگی دانشگاه بودجه مورد نیاز جهت برگزاری آن برنامه در اختیار کارپرداز قرار گرفته و مستقیما در اختیار دانشجو قرار نخواهد گرفت.
تقی زاده با انتقاد از دانشجویانی که بدون درک سیستم اداری دانشگاههای پیام نور به نقد دانشگاه میپردازند، افزود: دانشجو انتظار دارد بودجه برنامه خود را از شورای فرهنگی دریافت و کار را آغاز کند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی ادامه داد: این در حالی است که در صورت در اختیار قرار نگرفتن بودجه مصوب شورای فرهنگی در اختیار کارپرداز آن دانشگاه، دیوان محاسبات به تشکیل پرونده برای شخص ریاست دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی اقدام میکند.
وی تشکیل این پرونده در دیوان محاسبات را به معنای تخلف مالی دانست و متذکر شد: اگر این پرونده در دیوان محاسبات دانشگاههای پیام نور شکل بگیرد رئیس پیام نور استان متهم به انجام تخلف مالی خواهد شد که متاسفانه تخلف مالی در کشور ما ذهنها را سریع به سوی اختلاس مالی میبرد.
تقی زاده به قوانین دیوان محاسبات دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: هر گونه عدول از برنامههای بودجهای از نظر دیوان محاسبات تخلف مالی محسوب شده است و با آن برخورد میشود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی تغییر ردیف بودجه فرهنگی دانشگاه را با توجه به قوانین دیوان محاسبات غیر ممکن دانست و گفت: دانشجو از قوانین موجود در دیوان محاسبات مطلع نیست و فکر می کند دانشگاه هر گونه که بخواهد بودجه را استفاده میکند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: در حالی که پروژه ساختمان سازی دانشگاه بودجه تعریفی خاص خود را دارد و فعالیتهای فرهنگی بودجه تعریفی خاص خود را؛ اما دانشجویان تصور بر برداشت بودجه فرهنگی و خرج کرد آن در دیگر بخشها را دارند.
خبرگزاری دانشجو: بودجه فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز مشهد در سال 93 چه میزان بوده است؟
وی از اختصاص بیش از ۱۳۰ میلیون تومان بودجه در امور فرهنگی دانشگاه پیام نور مشهد خبر داد و گفت: دانشجویان دانشگاه این اطمینان را داشته باشند که حدود ۸۰ درصد بودجه فرهنگی دانشگاه صرف امور فرهنگی در طول سال تحصیلی خواهد شد و این یعنی ۱۳۰ میلیون تومان از جمع ۱۶۰ میلیون تومان در این مسیر در سال ۹۳ هزینه شده است.
تقی زاده تمامی مسئولان دانشگاه را در برابر هزینه تعریف شده فرهنگی از سوی سازمان مرکزی مسئول دانست و متذکر شد: در صورتی که بودجه تعریفی فرهنگی در جای غیر از امور فرهنگی دانشگاه استفاده شود همه مسئولان دانشگاه از جمله من باید پاسخگو باشیم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی تاکید کرد: در صورتی که این بودجه جهت مصارف دیگر خرج کرد شود، تخلف مالی صورت گرقته است و علاوه بر امور مالی دانشگاه و ریاست پیام نور استان دیگر مسئولان دانشگاه نیز باید پاسخگوی این تخلف باشند.
وی به حمایتهای مالی پیام نور استان نسبت به برنامههای تشکلهای دانشجویی اشاره داشت و گفت: برنامههای تشکلهای دانشجویی همیشه مورد حمایت استان بوده است و ما در این مسیر در حد توان از اختیارات خود استفاده کردهایم.
خبرگزاری دانشجو: چه میزان اعتبارات از محل اختیارات پیام نور استان به مرکز مشهد واگذار شده است؟
تقی زاده از اختصاص پیدا کرده بیش از ۵۶میلیون تومان بودجه در امور فرهنگی از محل اختیارات پیام نور استان در برنامههای تشکلی دانشگاه پیام نور مشهد خبر داد و تصریح کرد: پیام نور استان همیشه در کنار تشکلهای دانشجویی بوده به شکلی که حدود ۵۶ میلیون تومان از محل اعتبارات خود را بر اساس اختیارات موجود در اختیار برنامههای دانشجویی قرار داده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی افزود: برنامههایی همچون جشن هستهای که بیش از ۱۰ میلیون تومان هزینه در بر داشت، سفر راهیان نور که گاهی حدود ۱۰میلیون تومان جهت برگزاری آن کمک مالی کردهایم، صراط بیداری، ازدواج دانشجویی و غیره همه از برنامههای بودجه برداری است که تنها با بودجه سازمان مرکزی برگزار شدنی نیست.
وی به حضور مسئولین برخی تشکلهای دانشجویی در شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مشهد اشاره داشت و متذکر شد: با حضور مسئولین برخی تشکلهای دانشجویی در شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مشهد آنان از نزدیک شاهد اختصاص این بودجه در برنامههای فرهنگی دانشگاه هستند و نباید اجازه شکل گیری ابهام در ذهن دانشجویان را بدهند.
تقی زاده بودجه فرهنگی صرف شده در دانشگاه پیام نور مشهد در سال ۹۳را حدود ۱۹۰ میلیون تومان دانست و تصریح کرد: میتوان گفت در سال ۹۳ صد درصد بودجه فرهنگی در امور فرهنگی این دانشگاه استفاده شده است.
وی خاطر نشان کرد: به این معنا که به دلیل حجم بالای برنامههای فرهنگی علاوه بر ۱۳۰ میلیون تومان بودجه فرهنگی ۵۶ میلیون تومان نیز از محل اختیارات استان در اختیار این دانشگاه قرار گرفته و بودجه صرف شده در این دانشگاه در امور فرهنگی را به ۱۸۶ میلیون تومان رسانده است.
این استاد دانشگاه رقم دقیق بودجه فرهنگی دانشگاه پیام نور مشهد در سال ۹۳ را ۱۸۶ میلیون و ۲۹۸هزار تومان دانست و گفت: شاید دانشجویان ندانند که تنها در سال تحصیلی ۹۳ رقمی حدود ۱۱۴ میلیون و ۴۱۹ هزار تومان در اختیار پیام نور مرکز مشهد قرار گرفته است تا برنامههای ورزشی خود را جلو ببرد.
تقی زاده از موفقیتهای تیمهای والیبال و بسکتبال پسران و هندبال و تکواندوی دختران در سال ۹۳ خبر داد و گفت: موفقیتهای خوبی در حوزه ورزشی دختران و پسران خود به دست آوردهایم که مهمترین آن پیروزی تیم والیبال پسران دانشگاه پیام نور مشهد در مسابقات المپیاد ورزشی وزارت علوم بوده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی عمده اعتراضات دانشجویان را به دلیل عدم اطلاعات کافی این دانشجویان از سیستم پرداختی دانشگاه پیام نور دانست و افزود: گاهی دانشجو برنامه خود را ارائه میدهد؛ اما بودجه از سوی سازمان مرکزی به دست ما نرسیده است و این موضوع ایجاد مشکل میکند.
وی ادامه داد: گاهی ما به دانشجو قول برگزاری برنامه تشکلی را میدهیم؛ اما به دلیل سیستم دریافتی «یک دوازدهم» بودجه مورد نظر برنامه فوق که رقم بالایی است به ما اختصاص پیدا نکرده است و این موضوع دانشجو را با رنجش و این تصور که دانشگاه از وی حمایت به عمل نیاورده است، روبه رو کرده که تصور اشتباهی است.
خبرگزاری دانشجو: نحوه تخصیص اعتبار به دانشگاههای پیام نور به چه شکل است؟
تقی زاده واریز شدن بودجه دانشگاههای پیام نور به خزانه کشور و آزاد شدن تدریجی این بودجه به سوی دانشگاه را عمده تفاوت دانشگاههای پیام نور با دیگر دانشگاهها دانست و گفت: بر اساس واریز شدن شهریه دانشجو به خزانه کشور و آزاد شدن تدریجی آن برای دانشگاههای پیام نور میتوان گفت ما تفاوت فاحشی در برنامه ریزی بودجه خود با دیگر دانشگاهها داریم.
وی از ایجاد ارتباط دانشگاه پیام نور استان با دیگر نهادها و ارگانهای دولتی و خصوصی جهت تامین بودجه این دانشگاه خبر داد و بیان داشت: براین اساس مشارکت و کمک گیری از دیگر دستگاهها را در دستور کار خود قرار دادهایم تا با همکاری فی ما بین دانشگاه با دستگاههای مشارکتی استان بتوان از بار مشکلات مالی دانشگاه کاست.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی از تصمیم معاونت فرهنگی دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در تخصیص ۳۵ هزار تومان بودجه فرهنگی برای هر دانشجو خبر داد و بیان داشت: ما بر اساس سرانه اعلام شده از سوی معاونت فرهنگی، بودجه خود را به سازمان مرکزی اعلام کردهایم که درصورت موافقت سازمان رونق خوبی در بخش فرهنگی دانشگاه رخ خواهد داد.
خبرگزاری دانشجو: جایگاه انجمنهای علمی در برگزاری برنامههای درون تشکیلاتی این دانشگاه به چه شکل است؟
وی در پاسخ به این سئوال که عدم برگزاری برنامههای فرهنگی و سیاسی در میان انجمنهای علمی دانشگاه به چه دلیل بوده است؟ بیان داشت: امسال حدود 50 میلیون تومان به انجمنهای علمی دانشگاه پیام نور مشهد جهت برگزاری برنامههای تشکلی اختصاص یافته است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: این رقم خاص انجمنهای علمی دانشگاه است و جدا از رقم بودجه فرهنگی دانشگاه میباشد.
تقی زاده در خصوص اعتراضات برخی دانشجویان در عدم برگزاری برنامههای فرهنگی و سیاسی در میان انجمنهای علمی دانشگاه گفت: این رقم بیشتر از آن که برای برگزاری برنامههای دارای محتوای سیاسی و فرهنگی باشد جهت برگزاری برنامههای پژوهشی و علمی در اختیار این انجمنها قرار داده میشود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی ادامه داد: کمیته هوا و فضا، کمیته رباتیک و انجمنهای علمی در صورت داشتن برنامه میتوانند از این بودجه اختصاصی استفاده کنند.
وی به برنامههای غیر علمی انجمنهای علمی دانشگاه پیام نور مشهد اشاره داشت و گفت: دبیر شورای دبیران انجمنهای علمی دانشگاه نیز جهت ارائه برنامههای خود به شورای فرهنگی دانشگاه اقدام به اولویت بندی کرده و بر اساس این اولویت از این بودجه استفاده خواهد شد، اعضای انجمنهای علمی برای انجام برنامههای غیر علمی عضو تشکلهای فرهنگی و سیاسی دانشگاه شوند.
خبرگزاری دانشجو: وضعیت نشریات دانشجویی در دانشگاه پیام نور مرکز مشهد چگونه است؟
تقی زاده در پاسخ به این سئوال که وضعیت نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد را چگونه میبینید؟ متذکر شد: نشریات دانشجویی بر اساس نظارت کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی کار خود را دنبال میکنند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی محتوای نشریات دانشجویی را سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و هنری دانست و تصریح کرد: هر نشریهای باید صاحب امتیاز بوده و در صورت نداشتن تخلف آئین نامهای میتواند به کار خود ادامه دهد.
وی مسئولان دانشگاه و کمیته ناظر برنشریات را در برابر تخلفات نشریات دانشجویی صبور دانست و گفت: اگر نشریهای دارای تخلف آئین نامهای بود دانشگاه در وهله اول برای این نشریه ممنوعیت قائل نمیشود و در صورت عدول از چارچوب خود مورد بازنگری قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در خصوص مشکلات پیش آمده در خصوص نشریه «باران» گفت: این نشریه دارای مجوز است؛ اما به دلیل داشتن محتوایی متفاوت با موضوع نشریه مورد بازنگری قرار گرفته است.
تقی زاده به محتوای جلسه اخیر کمیته ناظر بر نشریات در خصوص نشریه باران اشاره داشت و یادآور شد: باران در حال حاضر لغو مجوز نشده است و در حال چاپ است و تنها مدیر مسئول آن تا مدتی اجازه کار در این نشریه را ندارد.
وی حمایت دانشگاه از هر نشریه را حدود ۱۵۰ هزار تومان دانست و گفت: مبلغ ۱۰۰ هزار تومان حداقل مبلغ کمکی ما در انتشار نشریات دانشجویی است و بر اساس مصوبه شورای فرهنگی اگر نشریهای دارای فعالیت بیشتری باشد این هزینه برای آن نشریه افزایش پیدا خواهد کرد.
خبرگزاری دانشجو: آیا شما در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت میکنید؟
این استاد دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود به شایعات موجود در خصوص کاندیدا شدن رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره داشت و تاکید کرد: اولویت من برای ادامه کار پرداختن به برنامههای پژوهشی و تحقیقاتی است که در حال دنبال کردن آنها میباشم.
وی ادامه داد: من به عنوان برترین پژوهشگر رشتههای حقوق، الهیات و علوم اسلامی در میان تمام اعضای هیئت علمی دانشگاههای پیام نور کشور به ارائه مقالات و بالا بردن تعداد تالیفات خود بیش از نمایندگی مجلس شورای اسلامی علاقه دارم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی به برنامه تحقیقاتی خود اشاره داشت و افزود: در طول شبانه روز از اوقات بی کاری خود برای کار تحقیقاتی و تالیفاتیام استفاده میکنم، به نحوی که صبحها از ساعت پنج تا زمان رفتن به دفتر پیام نور استان و شبها از 10 شب به امور تحقیقاتی مشغول هستم.
این استاد دانشگاه ادامه داد: تنها ساعات کار استادی من در دانشگاه پیام نور مشهد در دو درس خلاصه میشود و ماهی یک جلسه به کلاس دوره دکترای حقوق خود در تهران میروم.
تقی زاده خود را در میان جریانات سیاسی کشور فردی متعادل و غیر افراطی دانست و متذکر شد: من جزء هیچ کدام از دو گروه اصلاح طلب و اصولگرا نبوده و نیستم.
وی یادآور شد: همواره در برنامه کاری خود فردی به دور از افراط و اعتدال گرا بودم و بدون سیاسی کاری و سیاسی بازی تنها بر اساس شایستگی به افراد محیط کاری خود نگاه کردهام.
رئیس دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی به حوزه کاری خود در این دانشگاه اشاره داشت و بیان کرد: از نظر سیاسی هیچگاه وابستگی به جریان روی کار آمده در کشور نداشتهام و از چهرههای افراطی در حوزه کار خود استفاده نکردهام زیرا این افراد نظر خود را در کار دخالت میدهند.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: هیچ گاه خود را در اختیار جریان سیاسی قرار ندادهام و استقلال در تفکر را اولویت خود میدانم.
تقی زاده به تجریه حوزه مسئولیتی خود را در دولتهای مختلف اشاره داشت و بیان کرد: من در تمامی دولتها همکاری داشتهام و علاوه بر این که سیاستهای دولتهای روی کار را پیاده میکنم؛ اما اعتقاد دارم نباید خود را به طور کامل در اختیار گروه و جریانی قرار دهم.
وی دولت روحانی را دولتی اعتدال گرا دانست و با انتقاد از کسانی که میخواهند این دولت را به جریان خود نزدیک نشان دهند، تصریح کرد: من اعتقاد ندارم این دولت، دولت اصلاحات است، بلکه معتقدم دولت یازدهم دولت اعتدال است و این که برخی تلاش دارند این دولت را منحصر در اصلاحات کنند رفتار درستی نیست.
بیش از 50 کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه های پیام نور استان برگزار شده است
لازم به ذکر است در ادامه این جلسه قاسمی، مسئول فرهنگی دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی بیان داشت: به صورت کلی در سال گذشته در تمامی دانشگاههای پیام نور استان خراسان رضوی بیش از ۵۰کرسی برگزار شده است.
وی تعداد کرسیهای ثبت شده در دفتر پیام نور استان خراسان رضوی را ۲۲ مورد دانست و افزود: بسیاری از مواردی که دانشجویان به برگزاری کرسی اقدام کردهاند، هنوز ثبت سیستم نشده است و با توجه به ۳۰ واحد مرکز پیام نور در استان خراسان رضوی میتوان گفت بیش از ۵۰ کرسی آزاد اندیشی در طول سال ۹۳ در این مراکز برگزار شده است.
قاسمی برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی را از عمده برنامههای فرهنگی دانشگاههای پیام نور استان خراسان رضوی دانست و یادآور شد: در دانشگاه پیام نور مشهد نیز تنها تشکل بسیج دانشجویی بیش از ۱۰ کرسی را برگزار کرده است و در صورتی که تشکلها با روند قانونی مسیر برگزاری کرسیها را گذراننده باشند با مخالفتی در برگزاری کرسیهای از سوی مسئولان دانشگاه رویه رو نخواهند شد.
وی بیان داشت: ما تاکنون کرسی آزاد اندیشی لغو شده در دانشگاه پیام نور مشهد نداشتیم و بیش از ۹۸ درصد از برنامههای تشکلهای دانشجویی در این دانشگاه برگزار شده است.
ستاد مشورتی دانشجویی مرکز مشهد را ایجاد کردهایم
در ادامه حجت الاسلام جباریان، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در پیام نور خراسان رضوی با بیان این نکته که در جلسه با نگهبانان دانشگاه پیام نور مرکز مشهد حیطه برخورد در خصوص حجاب خانمها را متذکر شدهایم، بیان داشت: در خصوص مبحث حجاب، نگهبانان دانشگاه حق دادن تذکر به دانشجو را ندارند.
وی ادامه داد: تذکر به حجاب یک خانم دانشجو متضمن نگاه کردن به وی و تشخیص بدحجابی او دارد که در دین اسلام نگاه به نامحرم به هر دلیلی حرام است و در این راستا ما این وظیفه را در حیطه اختیارات نگهبانان دانشگاه نمیدانیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در ادامه از حضور یک خانم مسئول در جلوی در نگهبانی دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: در صورتی که خانم بیحجابی در حال ورود به دانشگاه باشد، این دانشجو به مسئول خانم مستقر در ورودی دانشگاه ارجاع داده شده و تذکرات لازم به وی داده میشود.
حجت الاسلام جباریان برخورد با دختران بیحجاب دانشگاه پیام نور مرکز مشهد را تدریجی دانست و تاکید کرد: در صورت مشاهده پوشش نامناسب دانشجو در ابتدا به وی اخطار و چادری جهت تردد در دانشگاه به وی داده میشود و در صورت تکرار بدحجابی از سوی دانشجوی مزبور در دفعات دوم و سوم، مشاوره دانشگاه وارد عمل میشود.
تکرار بدحجابی دانشجویان به کمیته انضباطی ارجاع داده خواهد شد
وی تکرار بدحجابی در دانشجویی برای چهارمین و پنجمین بار متوالی را موجب شکل گیری پرونده آن دانشجو در کمیته انضباطی دانشگاه دانست و متذکر شد: در صورت تکرار بدحجابی از سوی دانشجویی پروندهای در کمیته انضباطی برای این دانشجو تشکیل و بر اساس حکم کمیته انضباطی با دانشجوی خاطی برخورد خواهد شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی از ایجاد ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه پیام نور مرکز مشهد خبر داد و گفت: متاسفانه برخی دانشجویان پس از ارائه تذکرات اولیه در خصوص مشکلات حجابشان در داخل کلاسها و دانشگاه به شکل اولیه خود باز میگردند.
حجت الاسلام جباریان ادامه داد: بر این اساس ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه را راهاندازی کردهایم تا در صورت مشاهده دختران بدحجاب در داخل سالنهای دانشگاه تذکرات لازم را به دانشجویان بدحجاب بدهند.
ستاد مشورتی دانشجویی مرکز مشهد را ایجاد کردهایم
وی از ایجاد شورای مشورتی دانشجویی در دانشگاه پیام نور مرکز مشهد خبر داد و بیان داشت: با حضور تمامی تشکلها، کانونها و نهادهای دانشجویی «ستاد مشورتی دانشجویی» دانشگاه پیام نور مرکز مشهد را راه اندازی کردهایم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی ادامه داد: در این شورا مسئولان دانشگاه، معاونین و تشکلهای دانشجویی به بیان مشکلات خود میپردازند و جای بسیار امیدواری است که بیان کنیم بسیاری از این مشکلات در حال برطرف شدن است.
حجت الاسلام جباریان در پایان در خصوص مشکل پیش آمده برای دانشجویان کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مرکز مشهد گفت: نادیده گرفتن حق و حقوق کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مرکز مشهد در مسابقات هوا و فضای دانشگاه امیر کبیر تهران به دلیل نبودن سرپرست همراه تیم بوده است.
وی در پایان متذکر شد: سال آینده حتما در کنار تیم سرپرستی به این مسابقات فرستاده خواهد شد تا از ضایع شدن حق و حقوق دانشجویان نخبه خود جلوگیری کنیم.