آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۴۸۴

تجليل از برگزيدگان دوره آموزش الفباي فارسی در خجند تاجيكستان

همزمان با برگزاري آيين اختتاميه نخستین دوره کلاس‌های آموزش الفبای فارسی در خجند تاجيكستان، ۶۴ نفر از شركت‌كنندگان اين دوره حائز تجليل و دريافت گواهينامه، واقع شدند.
تجليل از برگزيدگان دوره آموزش الفباي فارسی در خجند تاجيكستان

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، آيين اختتاميه نخستین دوره کلاس‌های آموزش الفبای فارسی، چهارم تيرماه با حضور مسعود احمدوند، وابسته فرهنگی ایران در خجند؛ عبدالجبار غنی‌زاده، مدیر مجتمع آموزشی پیمان عزیزان؛ جلال اوه، مربی این دوره آموزشي و جمعی از دانش‌آموزان و معلمان در محل مجتمع آموزشی پیمان عزیزان شهر خجند برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم، مدیر مجتمع آموزشی پیمان عزیزان ضمن قدرداني از وابستگی فرهنگی ایران برای تأسیس «اتاق الفبای نیاکان» در این مجتمع، گفت: پس از گشایش این اتاق در چند ماه گذشته، همکاری‌های ما برای تأمین مواد کمک آموزشی، برگزاری مسابقه حفظ و قرائت شاهنامه به مناسبت روز فردوسی و تشکیل دوره‌های آموزش الفبای فارسی ادامه پیدا کرد و امیدواریم این همکاری‌ها در آینده رونق بیشتری پیدا کند.

 

غني‌زاده، افزود: هرچند که طبق برنامه رسمی تعلیمی در جمهوری تاجیکستان برای دانش‌آموزان کلاس چهارم تا هفتم گذراندن هفته‌ای یک ساعت درس آموزش الفبای نیاکان اجباری است، امّا این یک ساعت برای یادگیری کامل کافی نیست.

 

وي، تأكيد كرد: از این‌رو با همکاری نمایندگی فرهنگی ایران این امکان برای دانش‌آموزانی که علاقه‌مند بودند ساعات بیشتری را به آموزش الفبای فارسی اختصاص دهند، فراهم شد.

 

بهره‌گيري از ابزارهای کمک آموزشی در مجتمع پیمان عزیزان

 

جلال اوه، دانش‌آموخته رشته زبان و ادبیات در دانشگاه دولتی خجند و مربی این دوره آموزشی، شرح مختصری از شیوه آموزش در این دوره با استفاده از ابزارهای کمک آموزشی، فیلم‌های مناسب کودکان و نوجوانان، کتاب‌های داستان و شعر ارائه داد.

 

وي، اظهار كرد: تأکید ما در این دوره بر خوانش درست با یادگیری دقیق الفبای فارسی، نوشتار صحیح کلمات و توجه به تفاوت حروف هم‌صدا و تشخیص انفصال و اتصال حروف در یک کلمه بود.

 

اوه، افزود: در این دوره سه ماهه، 64 نفر از دانش‌آموزان کلاس‌های چهارم، پنجم، ششم و هفتم در چهار کلاس مجزا شرکت کردند و هر کلاس به مدت چهار ساعت در هفته آموزش دیدند؛ بر اساس آزمون پايان دوره، تعداد 11 نفر حائز دريافت نمره برتر شدند.

 

مسعود احمدوند، وابسته فرهنگی کشورمان در خجند در رابطه با شيوه مدون آموزشي در مجتمع آموزشي پيمان عزيزان، بيان كرد: اشتیاق کودکان و نوجوانان به فراگیری الفبای فارسی، مسئولیت ما را برای پاسخ شایسته به این علاقه و توجه، بسیار می‌کند و جای خوشحالی است که مسئولان و معلمان مجتمع آموزشی پیمان عزیزان کوشش می‌کنند پاسخ مناسبی به این اشتیاق دهند.

 

وی با اذعان اینکه یکی از بزرگترین سرمایه‌های هر جامعه‌ای، کودکان و نوجوانان هستند، گفت: پیوند این آینده‌سازان با تاریخ و آشنا كردن آنها با فرهنگ و تمدّن درخشان نیاکان از مسیر زبان فارسی می‌گذرد.

 

احمدوند، تأكيد كرد: آموزش فارسی، تنها فراگرفتن یک زبان و خط نیست بلکه رشته‌ای است که دیروز، امروز و فردا را به هم متصل می‌كند.

 

بنابر اعلام اين خبر، مراسم اختتامیه دوره آموزش فارسی همراه با اعطاي گواهينامه به 64 نفر از شرکت‌کنندگان و جوايزي به رسم يادبود به 11 نفر از برگزیدگان پايان يافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار