آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۹۴۰
سردار جلالی:

جنایات هولناک سردشت پاسخی به وفاداری مردم ایران به نظام بود

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در پیامی با اشاره به جنایت فراموش نشده سردشت، گفت: این جنایات هولناک پاسخ به مقاومت و پایداری مردان و زنانی بود که با تمام مشکلاتی که از سوی ضد انقلاب داخلی بر آنان وارد می شد به وفاداری خود به نظام، امام (ره)، ملت و کشور تاکید کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در پیامی که به مناسبت سالگرد بمباران شیمیایی سردشت صادر کرد، ضمن تسلیت به بازماندگان این فاجعه برای جان‌باختگان آن علو درجات از درگاه احدیت خواستار شد.

 

در این پیام آمده است: به یقین چنانچه در پیچیدگی‌های رمزآلود حیات بشر سخنی از رذایل و نکوهش اخلاقی به میان آید، فاجعه تلخ بمباران شیمیایی شهر دلاور سردشت و خاطره مظلومیت 116 شهید و ایثار بیش از 5000 مجروح و مصدوم، هیچگاه از حافظه تاریخ جاودانه دفاع مقدس و حماسه آفرینی های این ملت در مواجهه با دشمن بعثی پاک نخواهد شد.

 

این پیام می‌افزاید: هشتم تیرماه یادآور مظلومیت و ایثار و رشادت‌های مردم مظلوم سردشت در برابر اعمال غیرانسانی و ددمنشانه دشمن بعثی و حامیان آن است، روزی که عفریت مرگ و نابودی بر فراز آسمان نورانی شهر به پرواز درآمد و با‌‌ رها کردن گازهای کشنده صد‌ها نفر از بهترین‌های ملت عزیزمان را مظلومانه بر توسن شهادت نشاند و ‌هزاران نفر را مصدوم و داغدار کرد.

 

در ادامه این پیام تصریح شده است: این جنایات هولناک پاسخ به مقاومت و پایداری مردان و زنانی بود که با تمام مشکلاتی که از سوی ضد انقلاب داخلی بر آنان وارد می شد به وفاداری خود به نظام، امام (ره)، ملت و کشور تاکید کرده و در این راه حماسه آفریدند.

 

در این پیام آمده است: باگذشت بیش از بیست و هشت سال از بمباران شیمیایی دشمن بعثی، هنوز فجایع ناشی از آن التیام نیافته و آثار مصیبت بار آن و قصور و اغماض عامدانه حامیان صدام، که با کمک و مساعدت به این رژیم و تجهیز آن به سلاح های ممنوعه شیمیایی، او را در ارتکاب این جنایات یاری کردند، نمی توان فراموش کرد.

 

جلالی در این پیام تاکید کرد: امروز شاهدیم که رژیم های سلطه‌گر، با شگردهای مختلف در کشورهای منطقه از سلاح های شیمیایی استفاده کرده و مسلمانان را به خاک و خون می کشند، استفاده حاکمان دست نشانده از اینگونه سلاح‌ها، که در حقیقت تکرار فجایع شهرهای ایپر، هیروشیما و ناکازاکی است، به ویژه توسط شورشیان سوریه علیه مردم آن کشور و سلاح های فسفری توسط رژیم صهیونیستی علیه نیروهای حزب الله، مسلمانان غزه و رژیم وهابی آل سعود و متحدانش در یمن نمونه های کوچکی از این جنایات است که با سکوت بین المللی روبه رو شده است.

 

این پیام می افزاید: فاجعه سردشت این واقعیت را نشان داد که کنوانسیون‌ها و معاهدات حقوقی در باره منع استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی چگونه تحت شعاع ملاحظات سیاسی و منفعت‌نگری قدرت های به اصطلاح حامی حقوق بشر قرار می گیرد که امروز نیز همین کشورها مانع از اجرایی شدن کنوانسیون منع استفاده از سلاح های شیمیایی هستند.

 

در پایان این پیام آمده است: بیست و هشتمین سالگرد بمباران شیمیایی سردشت سرافراز را به مردم ایران و به‌خصوص بازماندگان و آسیب‌دیدگان این واقعه ناگوار تاریخی تسلیت گفته و برای جان‌باختگان آن علو درجات و برای جانبازان و خانواده‌های آنان صبر و اجر آرزومندم، امیدوارم این روز تلخ نمادی برای مبارزه همگانی به‌ویژه نهادهای مسئول و دولت‌های مدعی در جهت مقابله علمی با جنایات جنگی و پدیده شوم به ‌کارگیری از سلاح‌های غیرمتعارف و کشتار جمعی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار