آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۲۲۵۲

شورای امنیت درگیری‌ها در جولان را محکوم کرد

شورای امنیت سازمان ملل درگیری میان مخالفان سوری و نیروهای ارتش سوریه و همچنین استفاده از تسلیحات سنگین را در بلندی‌های جولان سوریه، محکوم کرد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،‌ شورای امنیت در قطعنامه‌ی پیشنهادی روسیه و امریکا که روز دوشنبه به اتفاق آراء تصویب شد، طرف ‌های درگیر در ناآرامی ها در سوریه را به توقف تمام اقدامات نظامی در این منطقه حائل فراخواند . این قطعنامه هشدار داد فعالیت‌های نظامی در این منطقه می تواند ناآرامی ها میان سوریه و اسرائیل را تشدید کند.

 

این قطعنامه همچنین حضور 750 نیروی حافظ صلح سازمان ملل در بلندیهای جولان را تا 31 دسامبر تمدید کرد. این منطقه نیروهای سوریه و اسرائیل را از سال 1974 تاکنون جدا کرده است.

 

بلندیهای جولان اخیرا در ناآرامی‌ها در سوریه یکی از کانون‌های درگیری بوده است.

 

روزنامه اسرائیلی هاآرتص اخیرا با اشاره به گزارش‌های منتشر شده در پایگاه‌های اینترنتی معارضان سوریه نوشت پیکار جویان وابسته به القاعده که در بلندی‌های جولان فعالیت می‌کنند، «به طور مستمر اطلاعاتی در اختیار اسرائیل قرار می‌دهند و از تل آویو کمک تسلیحاتی و آموزش نظامی دریافت می‌کنند.»

 

ارتش سوریه بارها مقادیر زیادی تسلیحات و تجهیزات پیشرفته نظامی ساخت اسرائیل را از پیکارجویان مورد حمایت خارج، در داخل خاک سوریه کشف و ضبط کرده است.

 

سوریه از مارس 2011 با بحران خونینی دست به گریبان بوده است. بنابر آمارهای سازمان ملل در ناآرامی ها در سوریه بیش از 230 هزار نفر کشته، هزاران تن دیگر زخمی و میلیون ها نفر آواره شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار