آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۲۳۱۰

تلاش القاعده برای تصرف فرودگاه عدن ناکام ماند

توطئه تروریست های القاعده و مزدوران عربستان برای سومین بار طی دو هفته برای اشغال فرودگاه بین المللی عدن خنثی شد اما جنگنده های متجاوز عربستانی همچنان مناطق مختلف این استان را بمباران می کنند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش پایگاه خبری الیمن الیوم منابع نظامی به الیمن الیوم گفتند: ده ها تن از تروریست های القاعده شنبه شب گذشته با نفوذ به منطقه العریش در حالی که جنگنده های متجاوز عربستان و ناوهای جنگی آن این استان به ویژه خور مکسر محل فرودگاه بین المللی عدن را بمباران می کردند با مقاومت شدید نیروهای مقاومت مردمی یمن مواجه و با دریافت خسارت های جانی و مالی زیاد مجبور به فرار شدند .

 

نیروهای مقاومت مردمی یمن متشکل از ارتش وکمیته های مردمی جمعه گذشته نیز تلاش تروریست های القاعده برای اشغال فرودگاه بین المللی عدن با حمایت جنگنده های متجاوز عربستان از طریق نفوذ در منطقه صلاح الدین والبساتین در دارسعد همچنین نفوذ در مناطق مسکونی تحت کنترل نیروهای مقاومت مردمی در المنصوره را دفع وخنثی کردند .

 

منابع محلی استان عدن اعلام کردند نیروهای مقاومت مردمی ضمن تامین امنیت شهرهای استان عدن تروریست های القاعده را به عقب راندند .

 

این منابع افزودند: ارتش در حالی که هواپیماهای متجاوز عربستان حملات وحشیانه خود به تاسیسات زیر بنایی این شهر را برای اجبار اهالی به خروج از این شهر جهت تبدیل آن به مناطق نظامی برای تروریست های القاعده ادامه می دهند اقدام به فراهم کردن کمک های پزشکی وغذایی برای ساکنان شهر عدن کرد .

 

منابع مذکور ادامه دادند هواپیماهای متجاوز عربستان شب گذشته نیروگاه آبی در جبل حدید و نیروگاه برق در خور مکسر و شهر کریتر را مورد حملات وحشیانه خود قرار دادند .

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار