به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، محمدتقی خسروانی مقدم با بیان این مطلب، اظهار داشت: مقاوم سازی بیمارستانها گام به گام در دست اجراست و ساخت این بیمارستانها منطبق بر آییننامههای ایمن سازی و استاندارد بیمارستان ها و مراکز درمانی، تشخیصی است.
وی ضمن ابراز خرسندی از اینکه بسیاری از بیمارستانهای تأمین اجتماعی برای ارائه خدمات درمانی از ظرفیت بالایی برخوردارند، تصریح کرد: در این بیمارستانها بهطور همزمان چند نوع خدمات تخصصی پزشکی ارائه میشود که این امر میتواند از جمله نقاط قوت مراکز درمانی به شمار آید.
مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: هم اکنون بسیاری از مراکز درمانی مجهز به متخصصان طب اورژانس شدهاند که این نیروها در مواقع بحرانی میتوانند بسیار کارآمد عمل کنند.
وی با اشاره به برگزاری مانور تخلیه اضطراری مراکز درمانی استان تهران افزود: این مانورها که با هدف آماده سازی در مقابله با بحرانهای ناخواسته و مدیریت آن به منظور کاهش عوارض و تبعات ناشی از بحران تشکیل میشود و میزان آمادگی هر مرکز را از نظر پشتیبانی، خدمت رسانی، تجهیزات پزشکی و دارو، مدیریت نیروی انسانی و... مورد بررسی قرار میدهد. تمهیدات و فعالیتهای مرتبط با مدیریت بحران جهت کاهش شدت و تأثیر سوانح بر افراد، اموال و تأسیسات و عملکردهای حیاتی آن مجموه صورت میگیرد.
خسروانی مقدم اظهار داشت: ضروری است که هر بیمارستانی بر اساس منابع، امکانات ، خطرات و ویژگی های خاص خود، دارای یک طرح اختصاصی مدیریت بحران و یا طرح آمادگی فوری باشد که عملکرد مطلوب بیمارستان را تضمین کند.