کد خبر:۴۲۲۷۴۳
ابتکار دانشگاه سیستان و بلوچستان برای حل معضل همه ساله؛

ثبت‌نام دانشجویان جدید دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت اینترنتی انجام می‌شود

ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۵ – ۹۴ دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت اینترنتی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، به منظور تسهیل ثبت نام و رفاه حال دانشجویان جدیدو حذف هزینه های ایاب ذهاب دانشجویان و خانواده‌های آنها مقرر شد تا برای اولین بار زیرساخت‌های ممکن برای ثبت‌نام دانشجویان جدید سال تحصیلی ۹۵– ۹۴ دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت اینترنتی قراهم شود.

 

این مسئله که برای اولین بار در جلسه مسئولین و کارشناسان دانشگاه سیستان و بلوچستان مطرح شد و بر طبق آن مقرر شد تا زیرساختهای لازم برای ثبت نام اینترنتی دانشجویان توسط نهادهای مرتبط دانشگاه تامین شود. 

 

گفتنی است ثبت نام دانشجویان جدید دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه سیستان و بلوچستان از 15 شهریور تا 21 شهریور و ثبت نام دانشجویان جدید دوره کارشناسی از 25 شهریور تا 31 شهریور صورت می‌گیرد.

 

دانشجویان غیربومی همه ساله در زمان ثبت‌نام که به همراه خانواده خود به شهر زاهدان سفر می‌کردند، به دلیل فراهم نبودن مکان اسکان مناسب، با مشکلات زیادی روبرو بودند که این طرح دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌تواند حرکتی قابل تحصین در مسیر حل این معضل باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار