کد خبر:۴۲۴۲۴۱
دانشگاهیان دانشگاه کشاورزی ساری:

استبداد جهانی نخواهد توانست یاد فلسطین را از فکر مسلمانان حذف کند

دانشگاهیان دانشگاه کشاورزی ساری با صدور بیانیه ای تاکید کردند: استبداد جهانی نخواهد توانست یاد فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف را از فکر و باور مسلمانان حذف کند و رژیم جعلی و غاصب اسراییل را به عنوان کانون بحران منطقه، از سقوط و نابودی نجات دهد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دانشگاهیان دانشگاه کشاورزی ساری، با صدور بیانیه ای بر حمایت از آزادی قدس شریف تاکید کردند.

 

متن کامل این بیانیه ای ه شرح زیر است:

 

بار ديگر روز جهاني قدس، روز لبيك همه مسلمانان و آزادگان جهان به فرياد هميشه خروشان امام خميني (ره) براي آزادي بيت‌المقدس فرا مي‌رسد.

 

روز قدس، یادگار جاودانه امام خمینی (ره) برای همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است، همانگونه که ایشان درباره این روز فرمودند:" روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است؛ روز حکومت اسلامی است، روزی است که باید جمهوری اسلامی در سراسر کشورها بیرق آن برافراشته شود. روزی است که باید به ابرقدرت ها فهماند که دیگر آنها نمی توانند در ممالک اسلامی پیشروی کنند. من روز قدس را روز اسلام و روز رسول اکرم می دانم، روزی است که بایدما تمام قوای خودمان را مجهز کنیم؛ و مسلمین از آن انزوایی که آنها را کشانده بودند خارج شوند، و با تمام قدرت و قوت در مقابل اجانب بایستند."

 

دشمنان ایران اسلامی باید بدانند  امروز نه فقط آن روز مبارک در جامعه‌ی جهانی نهادینه و در تاریخ جهان ثبت و ضبط شده است بلکه برکات و دست ‌آوردهای جهانی و منطقه‌ ای آن، یعنی اقتدار و عظمت مسلمانان در برابر استبداد جهانی یکی پس از دیگری به نمایش گذاشته می‌شود. حوادث عراق، سوریه، مصر، لبنان، بحرین، یمن، فلسطین و ... به خوبی نشان می‌دهد که آن‌ ها نه تنها نتوانسته‌ اند و نمی‌توانند آتشفشان خشم امت اسلامی را خاموش و امواج خروشان نهضت اسلامی را در هم بشکنند بلکه با همه‌ی دسیسه ‌های منطقه ‌ای و جهانی قادر نبودند یاد فلسطین و آرمان آزادی قدس شریف را از فکر و باور مسلمانان حذف کنند و رژیم جعلی و غاصب اسراییل را به عنوان کانون بحران منطقه، از سقوط و نابودی نجات دهند.

 

مردم شریف و انقلابی ایران همواره در طول سال های متمادی ندای رهبر فقید خود امام خمینی(ره) و ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای را اجابت کرده و از حقوق به‌حق ملت فلسطین حمایت می کنند. امسال اهمیت گرامیداشت روز قدس بیشتر از همیشه است و جهان اسلام و مجامع اسلامی باید قدرتمندانه‌تر از سال‌های قبل به یاری مردم مقاوم فلسطین بشتابند.

 

دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، جنایت اشغالگران و حامیان غربی آنان را محکوم کرده و یک بار دیگر ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای ، ضمن شرکت در این حماسه از آحاد ملت شریف ایران، مسلمانان و آزادیخواهان جهان دعوت می نمایند، تا با شرکت گسترده خود در مراسم بزرگداشت روز جهانی قدس، یکبار دیگر مراتب انزجار خود را از اشغالگران فلسطین و قدس شریف و از سیاست های رژیم صهیونیستی و در هویت سازی جعلی برای قدس شریف و مسجد الاقصی اعلام نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار