فاطمه ملائی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، در خصوص حجاب و عفاف با اشاره به این حدیث از امام علی (ع) که فرمودند «هیچ دیواری بلندتر از دیوار حجاب و پاکدامنی نیست.»، گفت: برای جلوگیری از آسیبهای تهاجم فرهنگی باید آگاهی اجتماعی و بیداری شخصیتی افزایش پیدا کند، آگاه به کسی اطلاق میشود که از ناآگاهی دیگران، به خودهوشیاری برسد و با ضمیرآگاه خود دنیا را بیدار کند. در مقابل افکار پوچ و بی اساس ایستادگی کند و سر تعظیم به اجانب فرونیاورد. از دین و اعتقادات ملی و دینی خود دفاع کند و با زنجیر برقراری اتحاد به فتنه اندازی دشمنان خاتمه دهد.
وی به معرفی ابزارهای تهاجم فرهنگی پرداخت و افزود: مدگرایی و فراموشی حجاب یکی از این ابزارهاست که همان استفاده از البسههای نافرم و شلخته است که با روحیات اسلامی جامعه سازگار نیست و زمینه انحراف افکار را فراهم میکند که این خود به معنی فراموشی حریم ظاهری و از بین بردن فرهنگ حجاب است.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی- کاربردی گلستان یکی دیگر از این ابزارها را قوانین جاذب دانست و در توضیح آن گفت: قوانین جذب به گونهای که با وضع این حرکات من در آوردی و ناشایست، برای رفتار و شخصیت خود روح کاذب و قوانین غلط ایجاد کنیم. مانند ایجاد فضای دوستی در مقابل جنس مخالف یا به معنای امروزی دوست پسر و دست دختر.
ملائی فقر فرهنگی را دیگر ابزار تهاجم فرهنگی خواند و گفت: یکی از بزرگترین فرهنگ در ادیان امروزی، فرهنگ اسلامی است؛ اما کسانی هستند که این فرهنگ بزرگ را با فرهنگ ضعیف غرب زدگی تعویض میکنند و با شخصیت پردازی چند وجههای مقابل دیگران جلب توجه میکنند. مثل استقبال از پوشش، عادات، تربیت و روابط غرب گرایی.
وی تصریح کرد: در بین جامعه، افکاری هستند که با برخی تلنگرهای رسانه ای مثل ماهواره و شبکههای غربی، اینترنت و سایتهای بیگانه و مخدوش و فیلمهای غیر اخلاقی به راحتی راه گم میکنند.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی- کاربردی گلستان تأکید کرد: در نهایت ناباوری و با وجود دین مستحکم اسلام، ذهنیتهای بیماری وجود دارند که برخی خرافات و شعارستیزی و کاذب نماییها را قبول کرده و اعتقادات سست دشمنان دین و میهن اسلامی را باور می کنند و با بی اعتقادی و کم اعتقادی آتش به باورهای فطری و ریشهای خود میزنند.
ملائی راه حل مقابله با تهاجم فرهنگی را جامعه بیدار و بیداری اسلامی خواند و هدف مشترک جامعه و در نظر گرفتن رضای خدا، اتحاد و انسجام ملی، عدالت اجتماعی در همه سطوح اجرایی، اعتقادات مستحکم، پیروی از رهبری آگاه و عادل، استفاده از خط مشی و الگوهای خودباوری و آینده نگری، امنیت سازمان یافته اجتماعی و دینی و فرهنگی و سیاسی و همخوانی افکارها با باورهای جامعه را از الزامات یک جامعه بیدار برشمرد.
مسئول امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی- کاربردی گلستان در پایان متذکر شد: فضای بیداری به آن فضای اجتماعی و سالم گفته میشود که همه یک دل و یک صدا به پشتیبانی شخصیت رهبر و نظام مقدس، برای حفظ آرمانهای دینی و مکتبی تلاش کنیم تا با افکاری آزاد و نا متناقض، به دور از چشم دشمنان، نسلهای آینده را بیدار متولد کنیم.
من بشدت با این فقر فرهنگی موافقم. متاسفانه در رسانه ملی ما خیلی کم به این موضوع پرداخته شده.