آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۷۱۶

رئيس مجلس نمايندگان آمريکا مخالفت خود را با توافق هسته اي اعلام کرد

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه ای مخالفت خود را با توافق هسته ای امروز در وین اعلام کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» جان بینر در این بیانیه اعلام کرد: دولت اوباما از همان ابتدای این مذاکرات گفت که این گفتگوها منجر به دستیابی توافقی خواهد شد که به طور قطع براساس آن ایران حق غنی سازی را نخواهد داشت و برای همیشه زیرساخت برنامه های هسته ای این کشور را برمی چیند.گفته بود که تحریم ها تا زمانی که ایران به استانداردهای قابل راستی آزمایی قوی عمل نکند ، برچیده نخواهد شد.رئیس جمهوری وعده داد اگر این حرف ها محقق نشد،از گفتگوها کنار خواهد رفت.


جان بینر گفت: مردم آمریکا و متحدان ما به باقی ماندن پرزیدنت اوباما بر قول خود حساب کرده بودند اما رئیس جمهور در عوض اهداف خود را رها کرده است.توافق وی میلیاردها دلار به خاطر تخفیف تحریم ها در اختیار ایران خواهد گذاشت و این در حالی است که زمان و فضا را برای رسیدن به آستانه گریز هسته ای برای تولید بمب در اختیار ایران می دهد.این توافق به جای این که از خطر جهانی بکاهد فقط ایران ،بزرگترین حامی تروریسم در جهان را با ثبات تر و گستاخ تر خواهد کرد و در نتیجه موجب خواهد شد این رژیم بر گسترش خشونت و بی ثباتی در منطقه دامن بزند .


این توافق به جای متوقف کردن گسترش تسلیحات هسته ای در خاورمیانه احتمالا موجب دامن زدن به رقابت تسلیحاتی هسته ای در جهان خواهد شد. مجلس نمایندگان تمام جزییات این توافق را از نزیک بررسی خواهد کرد اما من از هر نوع توافقی که امنیت مردم آمریکا را به مخاطره اندازد،حمایت نخواهم کرد. این مسئله مربوط به جمهوری خواه بودن یا دموکرات بودن نیست بلکه موضوع درست یا اشتباه بودن است.


ما با توافق بد که برای امنیت ملی ما و کشور نادرست است، مبارزه خواهیم کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمدامین
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۶
به نظر من حرفای این سگ اصلا ارزش این رو نداره که شما منتشرش کنید ! بذارید برای خودش پارس کنه
17
2
ناشناس
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۵
ارزش داشته باشه یا نه،فعلا که دست پرزیدنت اوباما زیر سنگ اوناست.و وعده تو خالی وتو هم کاری از پیش نمی بره.فقط موندم اگه خدایی نکرده با این همه هزینه ای که دادیم یه روز که امیدوارم هیچ وقت نیاد،پریزدنت روحانی بره پشت تریبون بگه ،خب،طرف غربی به وعده ها عمل نکرد و ما از فردا با سرعت بیشتر از پیش به فعالیت ها ادامه میدیم... . اونوقت باید چیکار کرد.امیدوارم اگه چنین روزی قراره بیاد قبل دست به کار شدن ما برای ترکوندن آب سنگین اراک و الا آخر ماجرا بیاد.
ناشناس
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۰
سگ پارس نمی کنه واق واق می کنه!!
محمدامین
۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۵
سلام دوست عزیز این معنای کلمه ی پارس از لغت نامه :
پارس . (اِ) آواز سگ . بانگ سگ . علالای سگ .عَوعَو. هفهف . عفعف . وَغواغ . وَعوع . وَکوَک . نوف .
- پارس کردن ؛ عوعو کردن سگ . نوفیدن . بانگ کردن سگ به شب چون غریبی نزدیک شود.
سجاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۱
مرگ بر آمریکا!!!!
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۶
تا حالا ایران به چه کشوری حمله کرده است؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار