آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۹۹۸

هاموند: سفارت انگلیس درتهران «خیلی زود» راه می‌افتد

وزیر امور خارجه بریتانیا گفت: انگلیس امیدوار است تا پایان سال ۲۰۱۵ میلادی بتواند سفارت خود در تهران را بازگشایی کند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»‌ به نقل از رویترز، وزیر امور خارجه بریتانیا گفت: انگلیس امیدوار است تا پایان سال ۲۰۱۵ میلادی بتواند سفارت خود در تهران را بازگشایی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
طنز تلخ :سفارت جاسوسی و براندازی را زود تر باز کنید تا مشکلات تعامل با غرب حل شود و بریم علوم اسلامی و سبک زندگی را از علمای شما بیاموزیم . انگلیس بیشترین خدمت را به مردم ایران در 200 سال گذشته کرده و همیشه در پیشرفت ایران و جلو گیری از قحطی و کودتا پیش قدم بوده و دارایی های ملی ایران را از غارت حفظ کرده . اصلا اینها از همان اول مسلمان بدنیا اومده بودند خدا هم شیطان عدو مبین را برای قوم های قبل گفته خلاصه که سریال کیف انگلیسی یک رویاست و کلا غربیها خیلی خوبند و پیر استعمار یعنی حافظ منافع ملی ایران .
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۶
زهی خیال باطل
0
1
محمدامین
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۶
دیگه همینو فقط کم داریم !!!!!!!!!!! خود آمریکا بیاد اینجا سفارت بزنه هزار مرتبه بهتر از اینه که این انگلیس خبیث بیاد سفارت بزنه !!!
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار