علیرضا زارع شهرآبادی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در گفت و گو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، گفت: ابتدا بر خود لازم می دانم از تیم مذاکره کننده هسته ای تشکر و قدردانی نمایم و باید بگوییم توافق حاصل شده حاصل بیش از 12 سال کار وتلاش مسئولین کشور و هیئت های مذاکره کننده و به ویژه رهنمودهای اندیشمندانه امام خامنه ای و مقاومت ملت حماسه ساز وانقلابی وغیور ایران می باشد.
وی افزود: توقع و انتظاری که از مسئولین دولتی و دیگر مسئولین کشور و همچنین صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران می رود این است از جو دادن و ایجاد شادی و جشن های کذاب و همچنین محیط های به دور از منطق و استدلال و همچنین از سیاه نمایی و غم واندوه پرهیز نمایند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: در برهه کنونی باید به تحلیل دقیق و موشکافانه متن توافق پرداخت و از روی وسواس بر روی منافع و حقوق ملت ایران به توافق نگاه شود و ان شا الله مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی این وظیفه را به خوبی انجام خواهند داد.
زارع شهرآبادی تصریح کرد: بعد ازاینکه ان شاالله متن توافق از فیلتر مجلس و شورای عالی امنیت ملی بگذرد آن وقت باید حواس مسئولین جمع شود و بدانند طرف های مقابل ما به خصوص آمریکا اهل دبه در آوردن و زیر همه چیز زدن و اصولا غیر قابل اعتماد می باشد و این یک رفتار طبیعی امریکایی ها است.
وی ادامه داد: امروز حرف های اوباما و مدیر کل سازمان انرژی اتمی در خصوص این جمع بندی و خطوط قرمزی که زیر پا گذاشته می شود برای ما سند نیست بلکه صحبت های مسئولین و تیم مذاکره کننده کشورمان است اما در این راستا نیز مسئولین کشورمان نیز بایستی به برداشت های کشورهای غربی از این متن نیز توجه خاصی داشته باشند تا آنها سو استفاده از این متن ها نکنند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: آبا از سابقه ای که از آمریکا در عمل نکردن به تعهدات و غیر قابل اعتماد و اطمینان بودن وعده هایش داشته ایم، نباید نسبت به توافق خیلی وسواسانه و منطقی و شفاف و تفسیر ناپذیر برخورد کنیم ؟
وی افزود: پس بازهم به مسئولین محترم توصیه می کنیم که محتاطانه و از روی وسواس نسبت به حقوق و منافع ملت در جمع بندی بنگرند و همیشه راه بازگشت را نیز باز بگذارند و ان شاالله به توافقی در پایان برسیم که شفاف و تفسیر ناپذیر باشد و مبادا اگر روزی با توجه به بد عمل کردن و یا عمل کردن طرف های مقابل به توافق مجبور به لغو توافق شدیم، راهی بازگشت نداشته باشیم و یا هزینه های از دست رفته قابل جبران نباشد بلکه باید توازن در اجرا باید رعایت شود.