به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، لباف در نشست خبری سمپوزیوم بین المللی «انیمیشن و بازیهای رایانهای» که عصر دیروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: کارگاه آموزشی این سمپوزیوم از ماه آینده آغاز خواهد شد و در کنار سمپوزیوم نمایشگاهی از آثار هنرمندان داریم و همچنین انیمیشن هایی به صورت باستانی ارائه خواهند شد.
وی افزود: رونمایی از نخستین فن بازار بین المللی انیمیشن و بازیهای رایانه ای،تاسیس نخستین ایده بازار انیمیشن و بازیهای رایانه ای، افتتاح نخستین مرکز آموزش تخصصی آکادمیک انیمیشن، بازیهای رایانه و جلوه های ویژه بصری از جمله برنامههای ویژه این سمپوزیوم است.
دبیر علمی همایش و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه تاکید کرد: در قسمتی از برنامههای ویژه تولید پروژه های انیمیشن و رئال با حمایت دانشگاه صنعتی شریف و ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد که از آنها میتوان به پروژه سرو 8 با موضوع تجلیل از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و غواصان شهید اشاره کرد.
وی تصریح کرد: پروژه فاخر شاهنامه به سبک رئال انیمیشن با همکاری ایرانیان مقیم خارج از کشور و پروژه یوز پارسی با هدف حمایت از صلح و دوستی و حمایت از محیط زیست با همکاری هنرمندان برجسته ایران زمین انجام میشود.
لباف در ادامه با اشاره به این که 200 نفر از هنرمندان در این انیمیشن ها همکاری داشته اند گفت: امیدواریم در داخل و خارج کشور فروش خوبی داشته باشیم و بتوانیم یک تجلیل از مقام شهدا کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاه شریف با 1500 شرکت دانش بنیان در امر تولید ثروت مبتنی بر علم پیشتاز است و شاید این دلیل خوبی باشد که این سمپوزیوم از دانشگاه شریف آغاز شود و ما حتما از ایدههای اساتید استفاده میکنیم.
در ادامه علی اکبری مدیر عامل شرکت پرنانگارین پارسیان گفت: این شرکت با همکاری ستاد توسعه نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه شریف به خروجی خوب و قابل قبولی در عرصه بین المللی رسیده و زمان آن رسیده که ما هم روی محتوا و سناریوهای قوی کار کنیم.
وی افزود: پروژه های ما در سه آیتم کلید خورده که در راس آن تولید پروژه سرو 8 است.
مدیر عامل شرکت پرنانگارین پارسیان اهداف این سمپوزیوم را برشمرد و افزود: یکی از اهداف این سمپوزیوم ایجاد وحدت بین شرکتها و نخبگان انیمیشن است که سال هاست در تلاش هستند و باید به آنها توجه شود.
علی اکبری در پایان خاطر نشان کرد: 27 و 28 بهمن زمان برگزاری سمپوزیوم است که ما امیدواریم با مشارکت حداکثری برگزار شود.