آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۷۱۶۷

دیدار نماینده سازمان ملل در امور سوریه با امیر عبداللهیان

استفان دی مستورا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه که در چارچوب رایزنیهای منطقه ای به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزیر امورخارجه کشورمان دیدار و پیرامون راه حل بحران سوریه گفتگو کرد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، استفان دی مستورا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه که در چارچوب رایزنیهای منطقه ای به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزیر امورخارجه کشورمان دیدار و پیرامون راه حل بحران سوریه گفتگو کرد.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به مواضع روشن جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت و ملت سوریه افزود: امروز همه طرفها بخوبی می دانند که راهکار عبور از بحران سوریه صرفاً سیاسی است و حتی کسانیکه اقدام به مسلح نمودن مخالفین نظام سوریه می کنند، درصدد کسب امتیاز سیاسی هستند.

 

معاون وزیرامورخارجه کشورمان با تشکر از تلاش های آقای دیمیستورا در کمک به یافتن راه حل سیاسی در سوریه، اظهار داشت ما اصلاحات را ضروری می دانیم ولی با هر ایده ای که بدنبال برهم ریختن اوضاع در سوریه باشد مخالفیم و معتقدیم هر گونه تغییری باید به روش دموکراتیک و در داخل سوریه توسط مردم این کشور انجام شود.

 

وی افزود امروز جریانهای تروریستی هستند که تحت نامهای مختلف در مقابل سوریه قرار گرفته اند و جمهوری اسلامی ایران نیز به سوریه و کشورهای در معرض تهدیدات تروریستی در مبارزه علیه تروریسم کمک می کند.

 

امیرعبداللهیان با تبیین طرح چهار ماده ای ارائه شده از سوی وزیرخارجه کشورمان بر ضرورت مبارزه جدی و غیر گزینشی با تروریسم در منطقه تاکید کرد.

 

دی مستورا با اشاره به افزایش خطر تروریسم در سوریه، راه حل نظامی را بی نتیجه دانست و بر ضرورت اقدام جدی در حل بحران سوریه از طریق راهکار سیاسی تأکید نمود.

 

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل، حفظ یکپارچگی و تمامیت ارضی سوریه، خروج جنگجویان خارجی از این کشور و احترام به حقوق همه طیفهای جامعه سوریه را اساس راه حل سیاسی برشمرد.

 

وی با اشاره به نتایج خوب رایزنیهای ژنو پیرامون حل بحران سوریه، ضرورت همکاری جمعی کشورهای دارای تأثیر در صحنه سوریه و حضور جمهوری اسلامی ایران در این همکاریها را مورد تأکید قرار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار