کد خبر:۴۲۷۷۶۴

هنرپیشه معروف هالیوود جنگ «رمبو» با داعش را تکذیب کرد

سیلوستر استالونه هنرپیشه معروف هالیوود که در نقش رمبو کهنه‌سرباز جنگ ویتنام در ۴ فیلم از سال ۱۹۸۲ تا ۲۰۰۸ ظاهر شده، می‌گوید در فیلم پنجم که قرار است ساخته شود خبری از جنگ با داعش و تروریسم نیست.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»  این فیلم با نام «آخرین خون» تولید می‌شود.

 

گزارشی از جشنواره «کامیک کان» مبنی بر اینکه فیلم جدید سیلوستر استالون در مورد رمبو در این فیلم به جنگ با داعش خواهد رفت، استالون را برآشفت و نماینده وی بلافاصله این موضوع را انکار کرد.

 

نماینده سیلوستر استالون گفت: سیلوستر استالون در جشنواره «کامیک کان» حضور نداشته بود و هیچ گونه اظهار نظری از وی در مورد «رمبو» در آنجا عنوان نشده است.

 

شایعات در مورد داستان این فیلم از طرح ماجرای رمبو ۵ در مورد نجات دختر رمبو از دست قاچاقچیان مواد مخدر مکزیک تا نبرد رمبو با داعش در عراق و سوریه ادامه یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار