تحريم جايگزين مناسبي براي مذاكره نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۷۸۳
اتحاديه اروپا در آستانه نشست3+3:

تحريم جايگزين مناسبي براي مذاكره نيست

اتحاديه اروپا در آستانه نشست گروه 3+3 براي بررسي موضوع هسته اي ايران، با رد هر گونه تلاش براي تحريم جمهوري اسلامي بر مذاكره با تهران تاكيد كرد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري آلمان، كارل بيلدت، وزير خارجه سوئد كه اكنون رياست دوره اي اتحاديه اروپا را بر عهده دارد بر انجام مذاكرات گروه 3+3در ژنو تاكيد كرد.

وزير خارجه سوئد، تاثيرگذاري آزمايش موشكي اخير ايران بر مذاكرات روز پنج شنبه گروه 3+3را رد كرد و گفت: آزمايش موشكي ربطي به مذاكرات هسته اي ندارد و اين آزمايش ها از مدت ها قبل برنامه ريزي شده بود.

وي كه در گفت وگو با راديو سوئد از نيويورك صحبت مي كرد، فراينده طراحي شده در مذاكرات گروه 3+3 با ايران را پيچيده عنوان كرده و از طول كشيدن احتمالي آن تا حتي چند ماه خبر داد.

اين مقام اروپايي بر تداوم مذاكرات و استفاده از ديپلماسي تا رسيدن به توافق با جمهوري اسلامي تاكيد كرد.

بيلدت، تحريم را جايگزين مناسبي براي گفت وگو در موضوع هسته اي ايران ندانست.

نمايندگان گروه 3+3 روز پنج شنبه اول اكتبر در ژنو ديدار مي كنند.

حضور ويليام برنز، به عنوان نماينده رسمي آمريكا در اين مذاكرات از خصوصيات بارز آن است.

از روزها قبل، چين و روسيه با اعلام مواضع فني خود در قبال صلح آميز بودن فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي با تاكيد بر گزارش هاي آژانس بين المللي انرژي اتمي، راه را براي گمانه زني هاي سه كشور اروپايي و آمريكا درباره افزايش تحريم ها عليه جمهوري اسلامي بستند.

سه كشور اروپايي فرانسه، آلمان، انگليس و همچنين آمريكا، روسيه و چين اعضاي گروه 3+3 هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار