کد خبر:۴۲۸۲۱۴
تماس تلفنی پوتین و اردوغان
رییس جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان با همتای روسی خود پوتین درباره اوضاع خاورمیانه خصوصا وضعیت موجود در سوریه و عراق بحث و گفتگو کرد ، علاوه بر این دوطرف درمورد تحکیم همکاری برای مبارزه با داعش با یکدیگر صحبت نمودند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، طبق گزارش کرامیل رییس جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان با همتای روسی خود پوتین درباره اوضاع خاورمیانه خصوصا وضعیت موجود در سوریه و عراق بحث و گفتگو کرد ، علاوه بر این دوطرف درمورد تحکیم همکاری برای مبارزه با داعش با یکدیگر صحبت نمودند.
کرامل در گزارش خود اذعان نمود دو طرف بر ضرورت همکاری همه دولت های مربوط برای مبارزه با انتشار تروریسم و افراطی گری تاکید نمودند.
پیمان آتلانتیک شمالی بنا به درخواست ترکیه بعد از انفجار انتحاری اخیر و بحث در مورد عملیات ترکیه ضد داعش و حزب کارگران کردستان برگزاری جلسه فوری در روز سه شنبه را اعلام نمود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.