آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۴۰۳

سفر جان کری برای دیدار با سران عرب

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای از برنامه سفر رسمی جان کری برای دیدار با وزرای خارجه کشورهای عرب و رایزنی در مسائل مختلف امنیتی منطقه به ویژه ایران، در نشست شورای همکاری خلیج فارس خبر داد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای از برنامه سفر رسمی جان کری برای دیدار با وزرای خارجه کشورهای عرب و رایزنی در مسائل مختلف امنیتی منطقه به ویژه ایران، در نشست شورای همکاری خلیج فارس خبر داد.



طبق این گزارش جان کری قرار است دوشنبه آینده (12 مرداد) در این اجلاس شرکت کند.



پیش از توافق ایران و 1+5 در وین، اوباما سران کشورهای عرب را برای رایزنی در مورد مذاکرات ایران و 1+5 به کمپ دیوید دعوت کرد که پادشاه چهار کشور از شش کشور به بهانه مشغله کاری نمایندگان خود را در سطح پایین تر راهی این اجلاس کردند.



کارشناسان سفر آتی کری را در راستای تلاش های کاخ سفید در متقاعد کردن سران کشورهای عرب درباره توافقنامه ایران عنوان کرده اند.



وی پیش از سفربه دوحه، روز یکشنبه در قاهره با سامح شکری وزیر خارجه مصر در موضوع گفتگوهای استراتژیک دیدار خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار