آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۸۶۸۲

فروشگاه سوغات داعش در موصل + تصاویر

گروه تروریستی داعش با افتتاح یک «فروشگاه سوغات» در شهر موصل عراق، سوغات مناطق تحت کنترل خود مانند چاقوی سربری می‌فروشد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،  در این فروشگاه که در شمال شهر موصل افتتاح شده است وسایلی مانند چاقوی اعدام و تفنگ تا لباس، کلاه و نقاب خاص این گروه تروریستی فروخته می‌شود.  

 

در این فروشگاه که در طراحی آن از نورپردازی بسیاری استفاده شده است، بیشتر ابزارهای مشابه ابزارهای تروریستی داعش عرضه می‌شود، اما علاوه بر آن کالاهای دیگری مانند کلاه بیس‌بال، انواع توپ فوتبال و حتی کاپشن‌های ورزشی آدیداس فروخته می‌شود.

 

همچنین، مربیانی هم برای آموزش به خریداران در فروشگاه هستند.

 

گروه داعش سعی می‌کند زیرساخت‌هایی را در موصل ایجاد کند که یک مسافر و جهانگرد از شهری بزرگ انتظار دارد.

 

داعش ژوئن پارسال شهر موصل را تصرف کرد و پس از آن توانست بخش‌هایی از خاک عراق را اشغال کند.

 

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل روز سه‌شنبه در گزارش خود گفت شمار روزافزونی از خانواده‌های عراقی با وجود مواجهه با حملات مرگبار داعش هنگام فرار، جان خود را به خطر می‌اندازند تا از مناطق تحت کنترل داعش بگریزند.

 

بر اساس این گزارش، تک‌تیراندازان گروه تکفیری داعش به مردمی که سعی دارند از مناطق تحت کنترل این گروه فرار کنند «حمله کرده و آنان را می‌کشند.»

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار