دیدار وزیرفرهنگ وارشاد اسلامی با سفیر سوریه/ ارتباط میان شاعران ونویسندگان برای مقابله با تهاجم فرهنگی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۹۵۳۱

دیدار وزیرفرهنگ وارشاد اسلامی با سفیر سوریه/ ارتباط میان شاعران ونویسندگان برای مقابله با تهاجم فرهنگی

در دیدار صبح امروز وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران با سفیر سوریه مطرح شد: با برقرای ارتباط میان شاعران و نویسندگان دو کشور می توان فعالیت‌های فرهنگی میان دو کشور را گسترش داد و از این طریق در مقابل حملات و تهاجمات فرهنگی ایستاد.

به گزارش گروه فرهنگی "خبرگزاری دانشجو"، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار با اشاره به سفر اخیر خود به سوریه پایداری و ایستادگی مردم و ارتش سوریه را تمجید کرد.

 

وی گفت: ایران آمادگی همکاری با سوریه در زمینه های رسانه ای را دارد و لازم است در حوزه های هنری، فرهنگی، علمی و غیره نیر این همکاری ها گسترش یابد.

 

وزیر فرهنگ دولت تدبیر و امید در ادامه اقدامات گروهک های تندرو و تروریست را محکوم کرد و افزود: تاریخ نشان داده که اقدامات وحشیانه این گروهک ها ادامه نخواهد داشت.

 

وی گفت: شاعران، نخبگان و نویسندگان دو کشور می توانند در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری همکاری های لازم را داشته باشند واز این طریق نقش موثری در معرفی آثار فرهنگی و هنری یکدیگر و ترجمه آنها داشته باشند.

 

در ادامه این دیدار عدنان محمود سفیر سوریه در تهران گفت: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران برای کسب حقوق خود در جامعه بین المللی قابل تقدیر است.

 

وی افزود: با برقرای ارتباط میان شاعران و نویسندگان دو کشور می توان  فعالیت های فرهنگی میان دو کشور را گسترش داد و از این طریق در مقابل حملات و تهاجمات فرهنگی ایستاد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار