کد خبر:۴۲۹۸۱۵
۱۳ تا ۱۶ مرداد ماه؛

گردهمایی فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد برگزار می‌شود

گردهمایی فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور سیزدهم تا شانزدهم مردادماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

هاشمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: سیزدهم تا شانزدهم مردادماه سال جاری گردهمایی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.

 

وی ادامه داد: متولی این گردهمایی مرکز کانون قرآن و عترت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است و دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها میزبان برگزاری و هماهنگی جهت اسکان و دیگر موارد اجرایی است و در خصوص محتوا و چینش برنامه دخل و تصرفی ندارد.

 

مسئول روابط عمومی امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مهمانان این گردهمایی را ۲۰۰ نفر از اساتید و دانشجویان برتر قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانست و  گفت: این گردهمایی به مدت سه روز برگزار می‌شود و در افتتاحیه این گردهمایی سخنرانی حجت الاسلام قرائتی، مسئول ستاد نماز کشور را خواهیم داشت و علاوه بر وی، هاشمی مقدم؛ رئیس مرکز قرآن و عترت و معاون فرهنگی وزیر بهداشت در افتتاحیه نیز حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار