کد خبر:۴۳۰۹۶۹

جوان ایتالیایی در اهواز مسلمان شد

یک جوان ایتالیایی در حضور امام جمعه موقت اهواز به دین اسلام مشرف شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» امام جمعه موقت اهواز امروز گفت: این جوان 32 ساله که تبعه ایتالیاست روزگذشته با حضور در حوزه علمیه الغدیر اهواز به دین اسلام و مذهب تشیع مشرف شد.

 
آیت الله محسن حیدری افزود: این جوان به نام وین چنزو آبروتوسه پیش از این مسیحی و پیرو مذهب کاتولیک بود و  بعد از تشرف به اسلام ، نام محمدعلی را برای خود انتخاب کرد.
 
وی گفت : بعد از اینکه اصول اعتقادی اسلام و فروع و اخلاق مذهب اسلام را برای او توضیح دادم ایشان شیفتگی خود را به اسلام اعلام کرد و با ادای شهادتین و شهادت ثلاثه، شرعا به دین مبین اسلام و مذهب شیعه جعفری تشرف پیدا کرد.
 
امام جمعه موقت اهواز افزود: محمدعلی از اینکه مسلمان و شیعه شده است اظهار خوشحالی کرده و یکی از انگیزه های خود را تمایل شدید و علاقه مسلمانان به مذهب خود عنوان کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار