کد خبر:۴۳۱۳۴۷

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در دستگاه‌های دولتی

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در دستگاه‌های دولتی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا جزینی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر اظهار داشت: بیش از ۲۱۳ تن مواد مخدر طی چهارماه نخست امسال در سطح کشور کشف شد که بیانگر افزایش ۲۹ درصدی میزان کشفیات نسبت به سال قبل است.

 

وی به تلاش‌های صورت گرفته برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در کشور اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه‌هایی که در کاهش مصرف مواد مخدر نقش دارد، ایجاد اشتغال است که ۱۰ میلیون تومان برای ایجاد اشتغال به بهبودیافتگان پرداخت می شود.

 

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در ادامه با بیان اینکه مصرف مواد مخدر تاثیر بسیار زیادی بر خانواده‌ها دارد، بیان کرد: طلاق، همسر آزاری، قتل و کودک آزاری از جمله آسیب‌های اجتماعی اعتیاد است.

 

وی با بیان اینکه مصرف مواد صنعتی مخدر کاهش و قیمت آن افزایش یافته است، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در برنامه پنج ساله ششم توسعه باید مصرف مواد مخدر و اعتیاد ۲۵ درصد کاهش یابد.

 

جزینی به تدوین سند جامع پیشگیری از اعتیاد به ویژه در منطقه عسلویه اشاره کرد و ادامه داد: آگاه‌‌سازی و مسائل پیشگیرانه از اهمیت بسیار زیادی در کاهش اعتیاد برخوردار است و صدا و سیما و رسانه‌ها در این زمینه نقش بسیار مهمی دارند.

 

وی به شناسایی ۵۵ نقطه آلوده مواد مخدر در استان بوشهر اشاره کرد و با تاکید بر لزوم پاکسازی این مناطق، بیان کرد: توسعه مراکز ترک اعتیاد و همچنین راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد بانوان باید در استان بوشهر مد نظر قرار گیرد.

 

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور همچنین خواستار همکاری همه دستگاه‌ها در برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر شد و افزود: شهرداری‌ها ۱۰ درصد از منابع اعتباری خود را به پیشگیری از اعتیاد اختصاص دهند.

 

وی همچنین بر لزوم شبکه‌سازی سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در مقابله با مواد مخدر تاکید کرد و ادامه داد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی باید به صورت جدی مد نظر قرار بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار