تفکر هاشمی نسبت به انقلاب تغییر حکومت از یک خاندان به خاندان دیگر بود/ دیروزطفره می‌رفت امروز به زبان جاری کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۱۴۹۱
چلداوی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» :

تفکر هاشمی نسبت به انقلاب تغییر حکومت از یک خاندان به خاندان دیگر بود/ دیروزطفره می‌رفت امروز به زبان جاری کرد

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: این فرد نگاهش به انقلاب نگاه ارزشی نیست بلکه دیدی بر مبنای تغییر حکومت از یک خاندان به خاندان دیگر داشته است.

چلداوی  در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در واکنش به سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی گفت: معتقدم توهین این فرد ناشی از عمق اعتقادش به سخنان خودش است.وی ارزش‌های انقلاب را جابه جا کرده است.

 

وی تصریح کرد: این فرد به انقلاب ما نگاه ارزشی نداشته بلکه دیدی بر مبنای تغییر حکومت از یک خاندان به خاندان دیگر داشته است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه من یک تار موی کوخ‌نشینان را به کاخ‌نشینان نمی‌دهم ، اظهار داشت: از دیدگاه هاشمی این صحبت‌ها معنی ندارد، بنابراین نباید از سخنان اخیر وی تعجب کرد؛ چرا که از قبل می‌دانستیم تفکر این فرد نسبت به انقلاب چیست.دیروزطفره می‌رفت امروز به زبان جاری کرد.

 

وی افزود: این گونه افراد اعتقادی به عدالت و ارزش‌های انقلابی ندارند، من افتخار می‌کنم که استاد دانشگاه بوده و یک روستایی هستم، آرزو دارم با تفکری که در روستا داشتم از دنیا رفته و روزی بتوانم به روستای خود برگردم و به آنجا خدمت کنم.

 

چلداوی  با بیان اینکه یکی از بزرگترین و ارزشمندترین خدمت‌ها، خدمت به روستاییان است، خاطرنشان کرد: روستاییان مولدهای اصلی این کشور هستند و ما مصرف کننده تولیدات آنها هستیم.

نظرات شما
سرباز روح الله
United States of America
۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱
دمش گرم
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار