کد خبر:۴۳۲۱۸۴

رونمایی از یک مستند جنجالی در جشنواره فیلم تورنتو

فیلم مستند «من شارلی هستم» که به ادعای روزنامه گاردین در تقدیر از کشته‌شدگان هفته‌نامه موهن «شارلی ابدو» ساخته شده، در جشنواره فیلم تورنتو به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، برگزارکنندگان جشنواره فیلم تورنتو در حالی اسامی بخش دیگری از فیلم‌های خود در این دوره از رقابت‌ها را اعلام کرده است که نام مستند سینمایی «من شارلی هستم» نیز در این میان به چشم می‌خورد.

 

«من شارلی هستم»، جمله‌ای است که توسط طرفداران آزادی بیان علیه حمله به دفتر مجلهٔ شارلی ابدو در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به کار می‌رود.

 

روزنامه گاردین نیز درباره این خبر عنوان کرده است:«این مستند ادای احترام به آنانی است که در راه تحقق عقیده «آزادی بیان» در فرانسه کشته شده‌اند».

 

بنا بر این گزارش، در این مستند جنجالی با بازماندگان گروه تحریریه هفته نامه «شارلی ابدو» مصاحبه شده است.

 

«هفته‌نامه شارلی»، مجلهٔ فکاهی چپ‌گرای فرانسوی است که چهارشنبه‌ها منتشر می‌شود. درونمایه این مجله لحنی انتقادی دارد و خط‌‌‌ مشی اعلام شده آن کاملا ضد مذهبی است.

 

با وجود انکه بارها عنوان شده است نباید رفتار گروه‌های تندروی تروریستی را به حساب مسلمانان گذاشت، باید دید در این مستند چه چهره‌ای از مسلمانان ارائه می‌شود و پخش این مستند چه واکنش‌هایی را در پی خواهد داشت.

 

اوایل سال میلادی جاری، این هفته‌نامه که پیش از این بارها به ادیان مختلف توهین کرده بود،‌ این بار با کشیدن کاریکاتوری به ساحت پیامبر اسلام توهین کرد که این مسئله خشم جهان اسلام را برانگیخت، چند روز بعد نیز  2 فرد مسلح به دفتر مجله حمله کردند که در جریان این حمله مسلحانه 12 نفر کشته و 10 نفر نیز زخمی شدند.

 

بنابراین گزارش، جشنواره فیلم تورنتو 10 الی 20 سپتامبر برگزار خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار