به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از «دانشجو آزاد»، محمد میرزایی در حاشیه جشنواره فرهنگی اقتصادی کرمان در برج میلاد تهران بیان داشت: ترویج هر کار مفید از ضرورت های آن کار است و قاعدتا علم و فناوری نیز از این قاعده مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه در ترویج علم و فناوری نیازمند عرضه یک نمونه ساخته شده هستیم، تصریح کرد: در این نمایشگاه به دنبال آن هستیم که بتوانیم به سهم خودمان میزان توسعه علم و فناوری را در استان کرمان به معرض نمایش بگذاریم و امیدواریم سال های آینده بتوانیم با برنامه منظم تر و وسیع تری در این نوع جشنواره ها شرکت کنیم.
میرزایی با بیان اینکه این نوع با هم بودن و برگزاری این نوع جشنواره نمونه بارزی از همدلی و همزبانی است که در استان کرمان محقق شده است، تصریح کرد: پیشرفت و توسعه فناوری در استان کرمان به نسبت خوب بوده است؛ اما معضل ما در این است که سیاستهای کلان تهران اجازه نمیدهند شهرستان ها رشد کنند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با انتقاد از مصرف ۵۶ درصدی بودجه کشور در تهران تصریح کرد: متاسفانه این سیاست بر شهرستانها سایه انداخته است و مانع توسعه و پیشرفت شهرستان ها شده است.
وی با اشاره به وجود ۱۷۰ هزار دانشجو در ۱۲۰ واحد دانشگاهی در استان کرمان گفت: استان از لحاظ تجهیزات دانشگاهی فقیر است و این امر باعث شده است که نتوانیم در رشته های فنی و مهندسی، همگام با تهران پیش رویم؛ اما در مجموعه از وضعیت علم و فناوری در استان کرمان راضی هستیم.
میرزایی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه نیز گفت: سهم دانشگاه در ارتباط با صنعت زیاد نیست و بخشی از این موضوع نیز به سیاستهای عمومی کشور بر میگردد تا زمانی که صنعت رقابتی نشود، احساس نیاز به علم و فناوری پیدا نمی شود و این اصل موضوع است.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با بیان اینکه تا زمانی که این احساس نیاز به وجود نیاید، ارتباط دانشگاه و صنعت ضعیف خواهد ماند ،تصریح کرد: ۵۰ تا ۶۰ پروژه سالانه توسط دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان با صنایعی همچون مس، گل و گهر، شرکت توزیع برق شمال استان و غیره صورت می گیرد؛اما تا زمانی که اصل قضیه درست نشود، این کارها ادامه دار نخواهد بود.