مسئولان بدانند استکبارستیزی اصل لایتغیر جمهوری اسلامی ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۸۷۴
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان:

مسئولان بدانند استکبارستیزی اصل لایتغیر جمهوری اسلامی ایران است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان گفت: به مسئولان من باب یادآوری عرض می‌کنیم که اصل استکبارستیزی یک اصل لایتغیر از جمهوری اسلامی است و عزت و شرف ملت ایران با آن همراه شده است.

هادی ایزدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، با اشاره به اجتماع بی‌نظیر و پرشور دانشجویان اصفهانی در روز تشییع شهدای غواص لشگر ۱۴ امام حسین (ع) گفت: این اجتماع بی‌نظیر نمادی از زنده بودن راه و آرمان‌های آن عزیزیان در بطن جامعه دانشگاهی بود.

 

وی افزود: دانشجویان به خوبی پیام برادران خود را که سی سال پیش با دست بسته نگارش شده بود درک کردند و به هر طریق به صحنه آمدند تا جاودانه بودن این حرکت را به جهانیان نشان بدهند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان تصریح کرد: مسئله استکبارستیزی یکی از مسائل عمده‌ نظام اسلامی است که هر دولت اسلامی موظف و مقید به رعایت اصول مرتبط با آن است.

 

ایزدی ادامه داد: شهدای غواص اول از همه درس استکبارستیزی را به ما آموزش دادند و اینکه راه مقاومت در مقابل ظلم تنها راه پیروزی و فائق آمدن بر مشکلات است.

 

وی ضمن تقدیر از دانشجویان دانشگاه‌های استان اصفهان به دلیل بصیرت دینی- انقلابی و حضور تاثیرگزار در این مراسم افزود: به مسئولین من باب یادآوری عرض می‌کنیم که اصل استکبارستیزی یک اصل لایتغیر از جمهوری اسلامی است که عزت و شرف ملت ایران با آن همراه شده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان ادامه داد: آن‌هایی که به هر نحوی مانع از رسیدن صدای استکبارستیزی دانشجویان به گوش جامعه و جهان می‌شوند، یک بار دیگر باید به مبانی انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و امام خامنه‌ای مراجعه کنند.

 

ایزدی در پایان گفت: در جامعه‌ای که اصل و اساس آن بر شعار مبارزه با استکبار و مرگ بر آمریکا پایه‌ریزی شده است، غیر قابل تصور است که افرادی از سر دادن شعار علیه ایالات متحده امریکا باز ایستند.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۶
خوب برادر عزیر! اگر شعار استکبار ستیزی سر بدیم که خنده های ... و .... و.....(همنایی که خودتون هم میدونید و نمی خوام اسم بیارم) بر باد میره... باید با کشور های غربی دوست و برادر باشیم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار