کد خبر:۴۳۳۲۸۴
رئیس دانشگاه کاشان:

شش پروژه خیرساز در دانشگاه کاشان در حال ساخت است

رئیس دانشگاه کاشان گفت: شش طرح آموزشی خیرساز در این دانشگاه در حال ساخت است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،‌ عباس زراعت در جمع خبرنگاران، مشارکت خیرین در توسعه فضاهای آموزشی این دانشگاه را قابل تقدیر دانست و گفت: تا کنون حدود ۳۰ هزار مترمربع فضای آموزشی با مشارکت خیرین در این دانشگاه اجرا شده است.

 

وی افزود: دانشگاه کاشان در خصوص جذب و مشارکت خیرین در توسعه فضاهای آموزشی رتبه نخست را در بین دانشگاه های آموزش عالی کشور دارد.

 

رئیس دانشگاه کاشان از ایجا کرسی‌های علمی بین‌المللی توسط خیرین سعیدی، ضیایی و مهدی کتابچی در این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: دعوت از دانشمندان کاشانی مقیم خارج از کشور از دیگر برنامه‌های این دانشگاه برای ارتباطات و تبادلات علمی و بین‌المللی است.

 

زراعت رشد کمی دانشگاه را در گرو افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه دانست و خاطر‌نشان کرد: رشد کمی دانشگاه با بودجه تطابق ندارد و امسال بودجه دانشگاه  ۲۳ درصد افزایش داشته است.

 

وی ارتباط دانشگاه با صنعت را لازم دانست و افزود: مدیریت دانشگاه ایجاد پارک علم و فناوری برای تبدیل علم به فناوری و محصول و ثروت را در دستور کار دارد.

 

رئیس دانشگاه کاشان تبدیل دانشگاه به اندیشگاه را از دیگر برنامه‌های دانشگاه بیان کرد و بیان داشت: ایجاد اندیشگاه نجوم و برگزاری مدرسه فیزیک و کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع‌های حیات و زمین از جمله اقدامات برای تبدیل دانشگاه به اندیشگاه است.

 

زراعت از اعلام آمادگی این دانشگاه برای مدیریت و توسعه شهری خبر داد و خاطر‌نشان کرد: دانشگاه کاشان جهت انجام هرگونه فعالیت تحقیقاتی برای رفع نیازهای شهر و جامعه آمادگی لازم را دارد.

 

وی به دستاوردها و موفقیت دانشگاه کاشان در سال جاری اشاره کرد و گفت: کسب رتبه علمی ۱۵، کسب عنوان دانشمند بین‌المللی توسط اساتید این دانشگاه در پنج رشته، کسب رتبه پنجم شیمی دنیا، قرار گرفتن در رده ۱۰ درصد دانشگاه‌های موثر جهان و راهیابی ۵۰ درصد از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در مقاطع بالاتر از جمله موفقیت ها و افتخارات این دانشگاه در سال جاری بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار