به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، عضو هيات علمي و نماينده رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در زمينه پيوند کبد اظهار داشت: اين عمل بر روي يک دختر ۱۰ ساله مبتلا به سيروز کبدي ناشي از بيماري ويلسون با موفقيت در مرکز دياليز و پيوند اعضاي منتصريه انجام شد.
محسن علي اکبريان با بيان اينکه کبد اهدايي از دختر شش ساله که دچار مرگ مغزي شده بود دريافت شد، خاطرنشان کرد: تا پيش از اين کبدهاي اهدايي کودکان مرگ مغزي به شيراز براي پيوند ارسال مي شد که با تلاش تيم جراحي و پيوند دانشگاه علوم پزشکي مشهد اين دسته از عمل ها نيز در مشهد امکان پذير شد.
فلوشيب پيوند کبد و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد حال عمومي کودک دريافت کننده کبد را مطلوب اعلام کرد و گفت: اين بيمار در حال حاضر در بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان منتصريه دوران بهبودي را طي ميکند.
وي با اشاره به اينکه تلاش ۱۵ ساله مسئولان و اعضای هيات علمي دانشگاه در زمينه پيوند کبد در دو سال گذشته به بار نشست و با ايجاد زير ساخت هاي مناسب و حضور پزشکان فوق تخصص پيوند اعضای اين عمل در مشهد قابل انجام شد، اظهار داشت: در اين مدت 54 مورد پيوند کبد از افراد بالغ در بيمارستان منتصريه مشهد انجام شد که موفقيت آن بيش از 94 درصد بوده است.
اکبريان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از شیراز و تهران به لحاظ پیوند کبد از جایگاه بالایی برخوردار است.
وی تعداد بیمارانی که اکنون نیازمند پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند را ۵۰ نفر عنوان کرد.