به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، عباس ظریفی دیروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، به اهداف و کارکرد های دانشگاه فرهنگیان در استان و کشور اشاره کرد و گفت: مهارت گرایی و اشتغال مهم ترین اهداف این دانشگاه است؛ که مهارت گرایی را با ارائه مدرک دانشگاهی انجام می دهیم.
وی از راه اندازی مراکز علمی کاربردی در همه شهرستان های پر جمعیت استان خبر داد و گفت: تا کنون ۱۳ مرکز علمی کاربردی در استان داریم که فقط دو مرکز آن غیر فعال می باشند و ما بقی به قوت به کار خود ادامه می دهند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد از توسعه این مراکز در سطح استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تمامی نهادها و سازمانهایی که دارای استاندارد و شرایط لازم باشند می توانند مرکز علمی کاربردی تاسیس کنند، مراکز علمی کاربردی استان در حال افزایش است.
وی افزود: به عنوان نمونه مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی از مهرماه سال جاری در سه رشته گردشگری، صنایع دستی و امور فرهنگی در مقطع کاردانی و مرکز علمی کاربردی فرهنگ و ارشاد از بهمن ماه سال جاری دانشجو می پذیرند.
ظریفی ادامه داد: بنیاد شهید استان نیز در حال پیگیری برای راه اندازی یک مرکز است.
این استاد دانشگاه به ارتباط ضعیف دانشگاه و جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه دانشگاه های ما نتوانستند خود را با نیاز جامعه وفق دهند و به رفع نیاز های جامعه کمک کنند.
وی بی رغبتی دانشجویان به ادامه تحصیل را ناشی از نا کارآمدی دانشگاه ها در رفع مشکلات پیرامونی دانست و گفت: یکی از عوامل اصلی بی انگیزه شدن جامعه دانشجویی، نا توانی دانشگاه در ارتباط با نیاز های جامعه و رفع مشکلات آن می باشد.
ظریفی به نقش موثر آموزش های مهارت محور در جامعه اشاره کرد و گفت: آموزش در کشور باید به سمت مهارت آموزی پیش برود تا بتواند نقش بسزایی در رفع نیاز های جامعه داشته باشد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی دانشجویان این دانشگاه را بیش از ۱۰ هزار نفر در مقاطع کاردانی و کارشناسی عنوان کرد و گفت: این دانشجویان در ۹۰ کد رشته کاردانی و ۳۰ کد رشته کارشناسی مشغول به تحصیل می باشند.