آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۹۷۴
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان:

روحیه استعمارگر انگلستان هیچ تغییری نکرده است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: روحیه استعمارگر انگلستان هیچ تغییری نکرده است و روابط خصمانه‌اش با ایران همچنان پا برجاست.

اکبری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در ایران گفت: اگر کارنامه انگلیس و سفارت انگلستان را در ایران مورد بررسی قرار دهیم، می‌بینیم که هیچ‌گاه آنها هیچ حرکتی به نفع ایران انجام نداده‌اند و اقداماتی که از سوی آنها صورت گرفته است، در راستای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ‌می‌باشد.

 

وی افزود: انگلستان چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، درصدد آسیب زدن به ایران بود و موردی که مجلس در سال ۹۰ تصویب کرد این بود که رابطه با انگلستان کم شود و زمانی می‌تواند این رابطه بهتر شود که انگلیس تفکرات خصمانه خود را تغییر داده باشد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان ادامه داد: این در حالی است که روحیه استعمارگر انگلستان هیچ تغییری نکرده است و روابط خصمانه‌اش با ایران همچنان پا برجاست.

 

اکبری با اشاره به اظهارات مقامات مسئول کشور انگلستان در زمینه مسائل هسته‌ای ایران، گفت: این موارد بیانگر این است که انگلستان نیت خیرخواهانه‌ای در برابر ایران نخوهد داشت، چراکه در فتنه ۸۸ و مواردی مثل ترور دانشمندان هسته‌ای، انگلستان نقش ویژه‌ای داشت.

 

وی ادامه داد: در طول تاریخ هیچ گاه این کشورها خیرخواه ایران نبودند و درصورت بازگشایی سفارت باید اقدامات آنها به صورت جدی رصد شود و رسانه های کشور، دانشجویان و دولت آنها را زیر ذره بین قرار دهند. دولت مردان نیز باید روابط خود را با سفارت به صورت کنترل شده و در چهار چوب دنبال کنند. 

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در رابطه با برخی اظهارات رئیس جمهور در این زمینه که نباید فکر کنیم که پس از توافق می‌توانیم هر طور که بخواهیم حرف بزنیم و عمل کنیم، گفت: این حرکت در واقع تضعیف روحیه استکبارستیزی در ملت ایران است.

 

اکبری در پایان تاکید کرد: چه توافق شود و چه نشود، امریکا شیطان بزرگ است؛ چراکه امریکا هیچ‌گاه هیچ تغییری در رویه خود نسبت به ایران ایجاد نکرده و نخواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار