گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» - یادداشت دانشجویی*؛ تفاهم هسته ای ایران و کشورهای ۵+۱ همچنان در کانون مباحث و محافل رسانه ای است، این توافق که ابعاد مختلف، پیچیده و گسترده ای دارد پرده ازواقعیت های زیادی گشوده، یکی از مهمترین واقعیات که بر اثر تفاهم هسته ای ایران و کشورهای ۵+۱ ظهور و تجلی پررنگ تری به خود گرفته است توانمندی و ظرفیت درونی بالای ایران اسلامی می باشد.
سیاست مداران امریکایی از رئیس جمهور آمریکا گرفته که می گفت: اگر می توانستم پیچ و مهره های صنعت هسته ای ایران را برمی چیدم، تا اظهارات جان کری، وزیر امور خارجه امریکا مبنی بر ناتوانی در توقف صنعت هسته ای ایران و همچنین سخنان سایر مقامات و صاحب نظران عرصه سیاست در آمریکا همگی معترف به بومی شدن صنعت ارزشمند و مهم در ایران اسلامی و ناتوانی آمریکا در تأثیرگذاری بر اراده محکم و الهی ملت ایران شده اند.
این واقعیت که آمریکایی ها توانمندی هسته ای ایران را اعتراف می کنند نشان دهنده جهت گیری صحیح مردم انقلابی و ولایتمدار ایران است و به روشنی نشان می دهد که ملت مسلمان و بابصیرت ایران با فهم درست جهت دهی های سیاسی و راهبردی مقام معظم رهبری، تکیه بر توان داخلی و با اعتماد به نفس ملی می تواند عزت مندانه به سمت اهداف و آرمان های عالی انقلاب پیشروی کنند.
یکی دیگر از دستاوردهای این مذاکرات این بود که مقاومت ملت ایران در برابر زیاده خواهی های آمریکا جواب داده شد، اعتراف صریح اوباما مبنی بر سست شدن ساختار تحریم و نیاز آنها به توافق هسته ای نشان دهنده تأثیرگذاری مقاومت مردم و پافشاری آنها بر منافع و مصالح ملی و انقلابی خود بوده است.
همان گونه که رهبر معظم انقلاب بارها در سخنان خود فرموده است؛ نیاز آمریکایی ها به تفاهم هسته ای از ما خیلی بیشتر بود و همین احساس نیاز آنها به مذاکرات و توافق، نشان از قدرت جمهوری اسلامی ایران و پذیرش اقتدار منطقه ای و بین المللی ایران اسلامی توسط آمریکایی بوده است.
مذاکرات هسته ای بسیاری از واقعیات دیگر از جمله ظرفیت ها و توانمندی های ایران اسلامی و ملت انقلابی را آشکار ساخت؛ اصرار طرف های مقابل به مذاکرات تأییدی است بر این مدعا می باشد، اما با توجه به همه دستاوردها آنچه بایستی مد نظر مسئولین امر در حوزه مذاکرات قرار گیرد هوشیاری بالا و رصد دقیق تحرکات سیاسی – دیپلماتیک آمریکایی هاست، انها تلاش دارند به دیگر حوزه های غیر هسته ای در این تعامل دیپلماتیک ورود کنند و نهایتا هدف اصلی آنها مقابله با روند نفوذ مادی و معنوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا می باشد. طرح اتهاماتی همچون حقوق بشر، حمایت ایران از تروریسم وغیره از جمله مسائل اصلی و چالش برانگیز فی ما بین است.
مسئولین دستگاه دیپلماسی و رئیس جمهور محترم به خوبی می دانند آمریکایی ها به دنبال تأمین منافع خود در منطقه بوده و برنامه های راهبردی آنها توقف گام به گام حرکت پیشرونده ملت انقلابی ایران است . آنها به زعم غیر واقع بینانه خود، ایران را از دستیابی به سلاح هسته ای بازداشتند و قطعا در آینده نیز دیگر مقاصد خود را مطرح می کنند همچنانکه در رسانه هایشان به دنبال امتیاز گیری های بیشتر و طرح مسائل اختلافی هستند.
دولتمردان بایستی کاملا هوشیار بوده و با واکنش های هوشمندانه و به موقع خود، صلابت نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشان داده و با تأسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری از همه دستاوردهای ملت انقلابی ایران در همه عرصه های علمی، فرهنگی، نظامی، سیاسی با دقت محافظت و پاسداری نمایند، به فرموده رهبر عزیز انقلاب، باید همواره آماده مبارزه با استکبار بود.
علی ابراهیم زاده- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.