کد خبر:۴۳۷۴۵۵

اعلام آمادگی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد برای کمک به دولت

بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی آمادگی خود را برای کمک‌رسانی به دولت جهت بستن راه نفوذ دشمن اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی به روحانی، رئیس جمهور آمادگی این تشکل دانشجویی را برای کمک به دولت اعلام کرد که به شرح زیر است.

 

ریاست جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای حسن روحانی

 

بنا به بیانات مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار هیات دولت با ایشان، مبنی بر لزوم بهره گیری دولت از تمام ظرفیت‌های کشور در راه تحقق اقتصاد مقاومتی خصوصا ظرفیت مجموعه عظیم و آماده به کار بسیج، آمادگی کامل خود را برای کمک به دولت خدمتگذار و بستن راه نفوذ سیاسی و فرهنگی دشمن، اعلام می‌کنیم.

 

خواهشمند است هر چه سریع‌تر با تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و در نظر گرفتن نقش موثر و سابقه درخشان بسیج در سازندگی کشور، زمینه را برای همکاری و خدمت رسانی جناح مومن انقلابی در حرکت به سمت اقتصاد رو به رشد و با آسیب پذیری کمتر در مقابل ترفندهای دشمن و با پیروی از الگوی اقتصاد بومی- علمی برآمده از فرهنگ انقلاب و اسلامی، فراهم کنید.

 

و من الله التوفیق

با تشکر بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار