جعفر بارانی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: 80 نفر از دانشجوبان جهادی دانشگاه پیام نور خرم آباد به منظور برگزاری اردوی جهادی این دانشگاه امروز به روستاهای دهستان ازنا سگوند و بخشی از روستاهای سپیدشت شهرستان خرم آباد اعزام شدند.
وی با بیان اینکه دانشجویان جهادی در این اردو نسبت به حصارکشی و احداث پلکان امام زاده زیبا محمد ازناسگوند اقدام می کنند افزود: پیگیری اجرای عملیات آبرسانی به روستای زیبا محمد و برخی دیگر از روستاها در اولویت کار دانشجویان جهادی است.
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی لرستان گفت: اکیپ عمران این گروه جهادی آماده اجرای عملیات آبرسانی به روستای امام زاده زیبا محمد و قنات هستند؛ اما تا کنون مصالح اجرای این پروژه ها تامین نشده است که امیدواریم ظرف یکی دو روز آینده این اتفاق بیفتد.
بارانی بیرانوند ادامه داد: روستای قنات دارای یک منبع آب است که به دلیل اینکه آب به خوبی در آن ذخیره نمی شود دانشجویان جهادی قصد دارند تا به منظور جلوگیری از هدر رفت آب یک منبع جدید احداث کنند.
وی با اشاره به اینکه یک طرح اقتصاد مقاومتی نیز پس از احداث منبع آب جدید در روستای قنات اجرا می شود، تصریح کرد: بر اساس این طرح مازاد آب روستای قنات با بهسازی و لایروبی یک استخر در این محل ذخیره و در زمینه پرورش ماهی و همچنین آبیاری باغ های اطراف استخر مورد استفاده قرار می گیرد.
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی لرستان به مناسب بودن شرایط کشت زعفران در روستای قنات اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات دانشجویان جهادی در این اردو ترویج کشت زعفران در بین روستائیان است.
بارانی بیرانوند برگزاری کلاس های مشاوره ای برای کشاورزان را از دیگر برنامه های این گروه برشمرد و گفت: دانشجویان جهادی در این اردو در زمینه اقتصاد مقاومتی، برگزاری کلاس های اصلاح الگوی مصرف و افزایش جمعیت اقدام می کنند.
وی بیان کرد: دهستان ازنا بالای 12 هزار نفر جمعیت دارد که در روستاهای مرکزی دهستان شامل روستای ایمان آباد و سردار و آباد با وجود مسجد و خانه عالم، روحانی برای برگزاری نماز جماعت وجود ندارد که طی 10 روز حضور دانشجویان جهادی نماز جماعت در مساجد این روستاها برگزار می شود.
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی لرستان گفت: رایزنی هایی برای اعزام اکیپ پزشکی به این اردو صورت گرفته است که در صورت فراهم شدن امکان این اعزام به مدت سه روز خدمات بهداشتی و درمانی به اهالی روستاهای محل برگزاری اردو ارائه می شود.
لازم به ذکر است؛ این اردو به مدت 10 روز به طول می انجامد.