آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۹۷۸۶

مرگ ۳۰۰۰ ايراني مبتلا به اعتياد در هرسال

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مسئله مواد مخدر و معضلات آن تنها منحصر به ایران نیست، اذعان کرد: ۱۷۰ کشور دنیا درگیر این مسئله است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به گفته جزینی در حال حاضر ۲۴۶ میلیون نفر در دنیا مصرف کننده مواد مخدر یا تجربه یک بار مصرف این مواد را دارند که از این تعداد ۲۷ میلیون در ارتباط با حوزه مصرف روزگار سختی دارند و نیمی از این ۲۷ میلیون هم تزریقی هستند.


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به آمار نگران‌کننده مرگ و میر ناشی از موادمخدر، اظهارکرد: در حال حاضر سالانه ۲۰۰هزار نفر در دنیا بر اثر ابتلا به مواد مخدر می‌میرند که در ایران نیز مواد مخدر بعد از تصادفات بیشترین کشته را می گیرد.


این مسئول با اشاره به باورهای غلط موجود در مورد مواد مخدر و بویژه مواد مخدر صنعتی تصریح کرد: این باورهای غلط در حوزه مواد مخدر آمار مرگ و میر را افزایش داده است که در این راستا هم باید تلاش گسترده ای صورت بگیرد.


جزینی افزود: در شرایط کنونی ما با مثلث مرگی در حوزه مواد مخدر صنعتی مواجه هستیم که اضلاع آن را آن آرایشگاه ها، برخی مراکز ورزشی و ماهواره‌ها تشکیل داده اند.


به گفته این مسئول فعال در عرصه مقابله با مواد مخدر، آرایشگاه ها و برخی مراکز ورزشی با ارائه قرص های لاغری و مواد نیروزا و ماهواره ها با تبلیغات این مواد مثلث شومی را تشکیل داده اند که هر روز بر آمار مرگ و میر ناشی از مواد مخدر می افزایند.


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: علاوه براین در برخی عطاری ها هم موادی با نام داروی ترک اعتیاد اما حاوی مواد نیروزا به فروش می رسد که باید با آگاهی بخشی به جامعه جلوی چنین اقداماتی گرفته شود.
وی بهبودیافتگان را مبلغان خوبی در عرصه مقابله با مواد مخدر دانست و گفت: این افراد چون سختی را به عینه لمس کرده اند بنابراین می توانند موثرترین افراد در این حوزه باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار