آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۹۹۲۵

دیدار دانشجو- طلبه‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مشهد با جانبازان آسایشگاه امام خمینی مشهد

۲۰ نفر از دانشجو- طلبه‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مشهد از جانبازان آسایشگاه امام خمینی دیدار و از رشادت‌های آنان قدر دانی کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، 20 نفر از دانشجو- طلبه‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان «شهید بهشتی مشهد»  با جانبازان آسایشگاه امام خمینی دیدار کردند.

 

این بازدید هر ساله اواسط شهریور ماه به منظور تجلیل از مقام شامخ جانبازان با حضور جمعی از این دانشجو- طلبه‌ها و مسئولان این حوزه در آسایشگاه جانبازان امام خمینی انجام می‌شود.

 

لازم به ذکر است حدود 140 جانباز به این مرکز مراجعه می‌کنند که 12 نفر از این تعداد جانبازان قطع نخایی هستند که تاکنون چهار نفر از این تعداد شهید شده‌اند.

 

جانبازان این آسایشگاه شامل جانبازان هشت سال دفاع مقدس، دوران پس از جنگ، گروه‌های تفحص و مرزبانان می‌باشند.

 

در این مرکز اقدامات درمانی و ورزشی برای جانبازان انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار