حجت الاسلام فاطمی نیک در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: 15 گروه جهاد علمی-فرهنگی در دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد خرم آباد با محوریت دین پژوهان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان لرستان به عنوان دبیر و عضویت فعالان علمی و فرهنگی این دانشگاه ها تشکیل شد.
وی با بیان اینکه از مجموع 15 گروه جهاد علمی-فرهنگی 10 گروه مختص به دختران و 5 گروه مختص به دانشجویان پسر هستند افزود: این گروهها در سالتحصیلی پیش رو با انتخاب یک موضوع در جهت تحقق دانشگاه اسلامی در سطح دانشگاه خود اقدام به مطالعه، تحقیق و بررسی میدانی می کنند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان لرستان با اشاره به اینکه 15 سوژه جهادی پیشنهادی گروههای جهاد علمی-فرهنگی دانشگاههای لرستان در دبیرخانه جهاد علمی و فرهنگی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور مصوب شده اند گفت: ترویج الگوی زندگی جهادی بر اساس اندیشه های اصیل اسلامی و بستر سازی جهت حضور فراگیر دانشجویان در حرکت های جهادی، اصلاح فرهنگ عمومی دانشگاهیان در راستای احیای سبک زندگی ایرانی-اسلامی با محوریت خانواده و ازدواج آسان در سطح دانشگاهیان لرستان و طراحی و اقدام در جهت ارتقاء فرهنگ قرآن و عترت در دانشگاه آزاد خرم آباد به منظور انس با قرآن و تدبر در آیات و روایات از جمله سوژه های جهادی هستند که توسط دبیرخانه جهاد علمی و فرهنگی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور مصوب و در دانشگاههای لرستان اجرا می شوند.
فاطمی نیک اظهار کرد: هر یک از گروههای جهاد علمی-فرهنگی تشکیل شده در دانشگاههای استان در راستای انجام سوژه های جهادی خود علاوه بر اقدامات مطالعاتی، تحقیق و بررسی میدانی از قالب ها و شیوه هایی همچون برگزاری کرسی آزاد اندیشی، برگزاری کارگاهها و کلاس های آموزشی، برگزاری جلسات سخنرانی و مناظره، انتشار نشریه و برگزاری همایش استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه این سوژه ها می بایست تا پایان فصل پاییز در سطح دانشگاه میزبان عملیاتی شوند تصریح کرد: در انتهای زمستان با تجمع تمام گروههای جهاد علمی و فرهنگی کشور در جشنواره گردهمایی گروههای جهادی علمی و فرهنگی، سوژه های اجرا شده برتر معرفی می شوند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان لرستان گفت: در مجموع 255 سوژه جهاد علمی و فرهنگی پیشنهاد شده توسط گروههای جهاد علمی-فرهنگی حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان در دبیرخانه جهاد علمی و فرهنگی مورد تصویب قرار گرفته اند.
فاطمی نیک ادامه داد: گروههای جهاد علمی-فرهنگی در راستای اجرای سوژه های جهادی خود می توانند از اساتید راهنمایی که دارای شاخص های علمی فرهنگی، مذهبی و انقلابی هستند استفاده کنند؛ البته این گروهها می توانند از اساتید مستقر در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان نیز به عنوان استاد راهنما استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: دبیران گروههای جهاد علمی-فرهنگی حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان اخیرا در دوره شش روزه ای که در پردیس فنی مهندسی شهید عباس پور ذانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد آموزش های لازم در خصوص فرایند مطالعاتی و عملیاتی اجرای سوژه های جهاد علمی و فرهنگی در سه محور مساله شناسی، معرفت شناسی و ماموریت شناسی را فرا گرفتند.