کد خبر:۴۴۱۳۰۱
آیت الله فرحانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

پذیرش ۱۴ هزار طلبه در حوزه علمیه کشور/حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی مرتبط با حوزه علمیه

معاون آموزشی حوزه علمیه کشور در خصوص پایان‌‌نامه‌های دانشجویان که مرتبط با حوزه است، گفت: بر طبق مصوبه ۳۱۳ مدارک حوزه علمیه برای تمامی پایان‌نامه‌های مرتبط، هم‌ارزش علمی قائلیم و هم حمایت می‌کنیم.

آیت الله فرحانی، معاون آموزشی حوزه علمیه کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص تاثیر دوره های آموزشی مانند شهید چمران بر روند تربیتی و آموزشی دانشجویان گفت: مقام معظم رهبری بسیج را جایگاهی می‌دانند که باید در حوزه اسلامی، انقلابی و عرصه‌هایی که امام زمان (عج) نیاز دارند، حضور داشته باشند.

 

وی ضمن اشاره به این مطلب که امروز جوان بسیجی در عرصه‌های علمی، فرهنگی و سیاسی نیاز به تقویت معرفتی، تربیتی و بصیرتی دارند، افزود: برگزاری این دوره‌ها می‌تواند در تقویت معرفت، بصیرت و تربیت دانشجویان تاثیرگذار باشد.

 

معاون آموزشی حوزه علمیه کشور ادامه داد: در این دوره از طرح شهید چمران از دانشجویان بسیجی دوره‌های قبل به عنوان خادم استفاده می‌کنند که این خود در راستای کادرسازی است؛ که اگر این روند را در بسیج دانشجویی ادامه دهیم بسیار ارزشمند خواهد بود.

 

فرحانی همچنین در خصوص وحدت بین حوزه و دانشگاه، گفت: ما در مسئله وحدت بین دانشگاه و حوزه الگوهایی مانند شهید چمران و مطهری را داریم؛ اگر بتوانیم شهید مطهری را در حوزه و شهید چمران را در دانشگاه به عنوان الگو معرفی کنیم، وحدت محقق می‌شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا حوزه علمیه علاوه بر پذیرش دانشجویان از مقطع کارشناسی از مقطع کاردانی دانشگاه‌ها نیز پذیرش می‌کند؟ گفت: ما در برنامه چند سال گذشته آزمون ورودی به حوزه علمیه از مقطع دانشگاه را مستقل کرده‌ایم و در برنامه آموزشی آتی، نظام آموزشی را برای دانشگاهیانی که بخواهند در حوزه ادامه تحصیل دهند متفاوت تعریف کرده‌ایم تا علاوه بر حفظ استقلال حوزه به مجموعه‌ دانسته‌ها و توانایی‌های دانشجویان احترام بگذاریم.

 

معاون آموزشی حوزه علمیه کشور در خصوص پایان نامه‌های دانشجویان که مرتبط با حوزه است، گفت: بر طبق مصوبه 313 مدارک حوزه علمیه برای تمامی پایان نامه‌های مرتبط، هم ارزش علمی قائلیم و هم حمایت می‌کنیم.

 

فرحانی همچنین در خصوص تعداد پذیرفتگان در حوزه علمیه کشور گفت: ظرفیت حوزه علمیه در حدود 14 هزار نفر می‌باشد؛ که امیدواریم این تعداد را با جوانان با انگیزه تکمیل کنیم، ما از دانشجویان، دیپلمه‌ها و سیکل پذیرش داریم.

 

وی با بیان اینکه سیاست ما کیفی سازی است، گفت: بنا نداریم هر کس که به حوزه آمده بپذیریم بلکه سعی در جذب دانشجویان باانگیزه و با اطلاعات را داریم.

 

معاون آموزشی حوزه علمیه کشور خاطرنشان کرد: دانشجو طلبه‌های حوزه شهید بهشتی نیز مانند سایر دانشجویان دیگر می‌توانند در آزمون ورودی حوزه علمیه شرکت کنند و با توجه به اطلاعات خود مسیر را با سرعت بیشتری طی کنند.

 

فرهانی در پاسخ به این سوال که آیا واحدهای درسی که دانشجویان در حوزه شهید بهشتی می گذرانند در صورت پذیرش در حوزه علمیه تطبیق می‌خورد؟ گفت: گذراندن این واحدها در دروس حوزه علمیه تاثیر مستقیمی ندارد؛ ولی توانایی دانشجویان در دروس را افزایش می‌دهد؛ اما با توجه به سیستم حوزه، افرادی که با دادن امتحان می‌توانند دروسشان جلوتر رود این امتحان می‌تواند آنها را جلوتر بیندازد؛ اما تطبیق دروس نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار