کد خبر:۴۴۰۰۸۶

ژنراتور خورشیدی در دانشگاه‌ آزاد واحد ایلام ساخته شد

دانش‌آموخته رشته مهندسی تکلنولوژی الکترونیک مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد واحد ایلام از ساخت ژنراتور خورشیدی PWM خبر داد.

امید بسطامی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، تصریح کرد: این ژنراتور خورشیدی که در ابعاد و توان‌های مختلف ساخته شده است می‌تواند بیشتر از ۱۰ وات برق تولید کند،  وسیله مذکور یک صفحه خورشیدی دارد که نور خورشید را جذب و آن را به برق تبدیل و ذخیره می‌کند. تفاوت این محصول با محصولات مشابه آن است که می‌توان به صورت هوشمند میزان مصرف برق را  مدیریت کرد.

 

وی افزود:‌ اگر بخواهیم یک لامپ را از شب تا صبح روشن نگه داریم، این لامپ ۱۰ وات را کاملا مصرف می‌کند؛ در حالی که این سیستم فرکانسی کار می‌کند و می‌تواند در طول شب، توان لامپ را کم کند و به تدریج برق مصرف کند تا حدی که میزان مصرف آن کمتر از ۱۰ وات خواهد بود.

 

دانش‌آموخته رشته مهندسی تکلنولوژی الکترونیک مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد واحد ایلام در مورد کاربرد این ژنراتور گفت: از آنجا که این وسیله در ابعاد کوچک نیز وجود دارد، به راحتی قابل حمل است و بر این اساس، برای مسافران، کوهنوردان و سربازان کاربرد دارد. این ژنراتور با ابعاد کوچک می‌تواند دو چراغ را روشن نگه دارد؛ گوشی را شارژ کند و حتی اگر به اسپیکر وصل شود تا ساعت‌ها موسیقی پخش کند.

 

بسطامی با تاکید بر این مطلب که ژنراتورهای خورشیدی برای روشنایی خیابان‌ها نیز قابل مصرف هستند، خاطرنشان کرد: این ژنراتورها مصرف پایینی دارند و می‌توانند به صورت هوشمند زمانی که روز شد، خاموش شوند، از آنجا که عشایر معمولا به شبکه برق دسترسی ندارند، این ابزار کاربرد بسیاری برای آنها دارد؛همچنین می‌توان به این محصول یک سیستم دور کننده حشرات نصب کرد تا این افراد با خیال راحت از نیروی برق پاک استفاده کنند.

 

وی با بیان اینکه این ابزار برای رانندگان ماشین‌های سنگین نیز کاربرد دارد و می‌توانند در طول روز آن را جلوی ماشین خود قرار دهند تا نور خورشید را جذب کند، گفت: ابعاد بزرگ این ژنراتور حتی می‌تواند نیروی مورد نیاز تلویزیون و یخچال را نیز تامین کند، محصول مذکور هنوز ثبت اختراع نشده و به تولید انبوه نرسیده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار