فراهانی، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص وضعیت کیفی و افزایش تنوع غذا در سلف دانشجویی دانشگاههای وزارت بهداشت گفت: اکثر دانشگاههای ما تا سال تحصیلی گذشته یک منو داشتند. به روسای دانشگاهها پیشنهاد دادیم تنوع را در هر وعده غذایی افزایش دهند و حق انتخاب به دانشجو داده شود البته برای خیلی از دانشگاهها این دو منو کردن غذا امکانپذیر نبود اما در سال تحصیلی جدید امکاناتی مهیا میکنیم تا این دانشگاهها نیز شرایط افزایش تنوع غذایی را پیدا کنند.
وی ادامهداد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه مصرفی برای تهیه غذا در سال جدید هر غذا بین هشت تا نه هزار تومان تمام میشود که از این مقدار 10 تا 15 درصد توسط دانشجویان و مابقی توسط وزارت بهداشت پرداخت میشود با توجه به این موضوع در سال تحصیلی جدید افزایش 10 درصدی قیمت ژتون غذایی دانشجویی را داریم که متاسفانه پرداخت این اختلاف قیمت توسط دولت با مبلغ اندکی صورت میگیرد و وزارت بهداشت رقم بالایی از محل پرداخت اختلاف قیمت غذا کم دارد با این وجود تلاش خود را برای بهبود کیفیت غذا میکنیم.
فراهانی در همین راستا افزود: برای بهبود کیفیت غذا پروژهای تعریف کردهایم که طی آن با استفاده از طبسنتی و مزاجشناسی بررسیهایی برای بهبود برنامهغذایی دانشگاهها انجام دهیم.
وی تصریح کرد: کیفیت غذا در دانشگاهها متفاوت است . بستگی به پیمان کار عهدهدار آشپزی دانشگاه و سطح خود دانشگاه نیز دارد و نمیتوان گفت همه جا غذا با کیفیت پایین ارائه میشود.
فراهانی با اشاره به طرح ارائه شده توسط یکی از دانشجویان علوم پزشکی با نام آشپزخانه جامع صنعتی گفت: وزارت بهداشت با وزارت علوم و دانشگاه آزاد صحبتهایی در این راستا کرده بود مبنی بر راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی در تهران که این طرح افزایش تنوع و کیفیت و کاهش قیمت را به همراه داشت. ما همچنین امکان عرضه غذا به بازار و تامین هزینههای دیگر را نیز داشتیم ولی این طرح نیاز به سرمایه گذاری بالایی دارد ضمن اینکه با تغییرات مدیریتی دانشگاه آزاد روبرو شدیم و نیاز به مذاکره مجدد داریم.