به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، روح الله قائد امینی، معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی کشور روز گذشته در نشست برنامه ریزی برپایی سومین بیمارستان شهدای جامعه پزشکی استان یزد گفت: برپایی بیمارستان های صحرایی یکی از اقدامات بسیار مناسب در جهت کمک به محرومین است.
وی افزود: انتظار داریم تا برپایی این نوع بیمارستان ها و انجام فعالیت های بسیج محور، گامی در راستای توسعه عدالت اجتماعی، بهبود دسترسی و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران باشد.
معاون امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی کشور خاطرنشان کرد: بیمارستان های صحرایی در کشور با محوریت بسیج جامعه پزشکی و در راستای اهدافی مانند توسعه ی شاخص های ملی سلامت، توسعه ی عدالت اجتماعی و شاخص های رفاه در مناطق محروم، توسعه فعالیت های مرتبط با مدیریت بحران برپا می شوند.
قائد امینی تصریح کرد: هماهنگی بین ارگان ها مهمترین شاخصه چنین اقداماتی است و تجربه دو سال برپایی بیمارستان صحرایی در استان، نشان می دهد که تنها با هماهنگی و همراهی دست اندرکاران می توان به اهداف آن دست پیدا کرد.
وی گفت: انتظار داریم تا برپایی این نوع بیمارستان ها و انجام فعالیت های بسیج محور، گامی در راستای توسعه عدالت اجتماعی، بهبود دسترسی و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران باشد.
قائد امینی همچنین به آثار کوتاه مدت و بلند مدت برپایی بیمارستان صحرایی اشاره کرد و گفت: حضور پزشکان و بهداشت یاران در این نوع بیمارستانها، موجبات ایجاد احساس رافت و همدلی بین مردم و مسئولین نظام را فراهم می آورد و در بلند مدت می توان با تعیین اولویت خدمات رسانی و تقویت نظام ارجاع، افق توانمندی جامعه پزشکی در مواقع بحران و توسعه و تحکیم مبانی انقلاب اسلامی را ترسیم کرد.
وی مهمترین نقش دانشگاه علوم پزشکی را در برپایی بیمارستان صحرایی، توسعه اخلاق پزشکی و طبابت حکیمانه در بین دانشجویان و رزیدنت ها عنوان کرد و گفت: نخبگان و اساتید نیز نقش راهبری و هدایت پزشکان و رزیدنت ها و همچنین تلاش در راستای دستیابی به اهداف آموزشی در مدیریت بحران را عهده دار هستند.