کد خبر:۴۴۱۷۹۲

اسماعیل ولد شیخ احمد: بحران یمن راه حل نظامی ندارد

استیفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در نیویورک ضمن تاکید بر اینکه بحران یمن از طریق نظامی حل نمی شود گفت: اسماعیل ولد شیخ احمد پس از اعلام موافقت دولت مستعفی یمن با حضور در مذاکرات صلح به ریاض بازگشت.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش پایگاه خبری الوحدوی نت ،دوجاریک افزود: اسماعیل ولد شیخ احمد برای انجام مشورت های بیشتر با هادی رئیس جمهوری مستعفی و دیگر کشورهای منطقه درباره نگرانی ناشی از تشدید بحران یمن به ریاض بازگشت.

 

دوجاریک افزود: ولد شیخ احمد این ماموریت را در حالی انجام می دهد که هادی چند روز قبل مخالفت خود با حضور در مذاکرات را اعلام کرده بود.


دوجاریک تاکید کرد هیچ راه حل نظامی برای بحران یمن وجود ندارد و همه طرف های درگیر باید فورا با حسن نیت به دنبال راه حل های سیاسی در میز مذاکره با مد نظر قرار دادن پایان دادن کشتار یمن باشند.


وی ادامه داد ما تلاش خود را برای حضور همه طرف ها در مذاکرات ادامه می دهیم و واضح است که برخی نظر خود را تغییر دادند اما موضع ما ثابت است و برای حضور آنها پای میز مذاکرات تلاش می کنیم.


سخنگوی سازمان ملل ادامه داد هر روز که بدون راه حل سیاسی می گذرد مرگ، رنج و خرابی ها بیشتر می شود این در حالی است که بیش از 21 میلیون یمنی به کمک های بشر دوستانه نیاز دارند.


وی بر نیاز مبرم همه طرف های درگیر به حسن نیت برای دستیابی به راه حل سیاسی به منظور پایان دادن به کشتار در یمن تاکید کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار