میزان همکاری‌های متقابل دانشگاه یزد و وزارت نفت در زمینه‌های پژوهشی و فناوری بررسی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۲۱۷۸
با حضور نمایندگان دانشگاه یزد و وزارت نفت؛

میزان همکاری‌های متقابل دانشگاه یزد و وزارت نفت در زمینه‌های پژوهشی و فناوری بررسی شد

میزان همکاری‌های متقابل دانشگاه یزد و وزارت نفت در زمینه‌های پژوهشی و فناوری با حضور نمایندگان دانشگاه یزد و وزارت نفت بررسی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از یزد، در مراسمی با حضور معاون پژوهشی و مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد و تعدادی از اعضای هیات علمی و نماینده دانشگاه در وزارت نفت نحوه همکاری وزارت نفت و دانشگاه یزد در زمینه‌های پژوهشی بررسی شد.

 

محمد مظلوم، نماینده دانشگاه یزد در وزارت نفت گفت: سیاست وزارت نفت این بوده است که مطالعات افزایش برداشت از مخازن حوزه‌های مختلف نفتی ایران را در قالب قراردادهای کلان به دانشگاه‌های کشور واگذار کند و در این راستا تا کنون با ۹ دانشگاه قرارداد همکاری منعقد کرده است و آمادگی دارد با دانشگاه‌هایی که زیرساخت مناسب و تعداد اعضای هیات علمی متخصص به اندازه کافی داشته باشند نیز قرارداد امضا کند.

 

وی در ادامه بر لزوم روشن شدن جایگاه پژوهش‌های نفتی در اولویت‌ها و سیاست‌های دانشگاه یزد تاکید کرد.

 

قربانی، رییس دانشکده معدن و متالورژی دانشگاه یزد نیز در این نشست بیان کرد: یکی از معضلات استان یزد مشکل آب و تامین آن است و استفاده از منابع آب‌های زیرزمینی نیمه عمیق در سال‌های گذشته زیاد بوده و این منابع روبه اتمام است.

 

وی افزود: لازم است ما به اکتشاف منابع آب عمیق در سازندهای سخت رو آوریم و یکی از اولویت‌های دانشگاه باید بحث اکتشاف آب در عمق زیاد در کنار مبحث اکتشاف منابع نفت و گاز باشد.

 

رئیس دانشکده معدن و متالورژی دانشگاه یزد همچنین بر لزوم داشتن نگرش فرا استانی و حتی بین‌المللی در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها تاکید کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار