آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۲۳۶۱
از سوی موسسه قرآنی اصحاب الثقلین در اراک؛

اولین دوره تربیت مربی نهج البلاغه ویژه دانشگاهیان استان مرکزی برگزار می‌شود

اولین دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه برای دانشجویان و دانشگاهیان استان مرکزی به همت موسسه قرآنی اصحاب الثقلین و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک و جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اراک، اولین دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه برای دانشجویان و دانشگاهیان استان مرکزی به همت موسسه قرآنی اصحاب الثقلین و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک و جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

 

از مزایای این دوره آموزشی اعطای گواهینامه رسمی از معاونت قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، امکان اسکان رایگان برای متقاضیان شهرستانی و تجلیل از نفرات برتر دوره است.

 

ثبت نام این دوره آموزشی تا هفتم مهرماه ادامه داشته و دانشگاهیان می توانند به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جهاد دانشگاهی مراجعه کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار