آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۴۶۵۰

دومین نشست کارگروه تخصصی «ثقلین»، با محوریت قرآن در دانشگاه آزاد اهواز برگزار شد

دومین نشست از سلسله نشست‌های کارگروه تخصصی «ثقلین»، با محوریت قرآن در قرآن و با موضوع «فلسفه و چرایی عزاداری و شعایر حسینی»، در دانشگاه آزاد اسلامی اهواز برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین نشست از سلسله نشست‌های کارگروه تخصصی «ثقلین»، با محوریت قرآن در قرآن و با موضوع «فلسفه و چرایی عزاداری و شعایر حسینی»، در دانشگاه آزاد اسلامی اهواز برگزار شد.

 

در این نشست که در سالن جلسان شهید شهریاری و با حضور دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد، محمدامین سواری، در ابتدای سخنان خود با تسلیت شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، با اشاره به حدیث امام رضا (ع) در خصوص عاشورا گفت: عاشورا روز مصیبت اهل بیت و روزی که عزیز اهل بیت ذلیل می شود.

 

این فعال حوزه دین تصریح کرد: عده ای با بیان شبهاتی همچون چرا باید یاد و خاطره اباعبدالله را زنده نگه داشت؟، چرا باید این شعایر با انواع و اقسام اشکال و حالات صورت بگیرد؟، آیا این شعایر قدیمی نبوده و مجبور به انجام امور غیر به روز نیستیم؟ و چرا باید برای امامی که در بهشت است سینه بزنیم؟، شعایر حسینی را مورد تهاجمات بی وفقه خود قرار می دهند که باید امت اسلامی بیدار باشد و فریب این افکار پوچ و توخالی را نخورند.

 

وی با بیان اینکه ما در تمامی عرصه های سیاسی، علمی، فرهنگی و اجتماعی می توانیم از قیام امام حسین (علیه السلام) استفاده کنیم، افزود: اهمیت قیام سید الشهدا وقتی مشخص می شود که امروزه شاهد شکل گیری بناهای حاضر سیاسی نظام جمهوری اسلامی بر اساس آن قیام مهم هستیم.

 

سواری تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از شکل گیری تا استمرار و بقای خود را مدیون قیام حضرت سید الشهداء و شعایر حسینی می داند؛ چرا که مصداق روشن آن، سخن امام امت است که فرمودند: “این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است”.

 

این فعال سیاسی، هدف و سبب احیای شعایر حسینی را تبیین قیام امام حسین، و تبدیل آن از امری معقول به امری محسوس و قابل درک دانست و بیان کرد: باز خورد مردم و مخاطب نسبت به موارد محسوس، راحت تر از موارد معقول و به شکل نظریه باشد.

 

سواری در اثبات این هدف مهم با بیان شواهد قرآنی گفت: اولین شاهد، حضرت موسی (علیه السلام معرفی) است، آن گاه که در کوه طور و میقات الهی، بعد از ۱۰ شب که به میقات اضافه شد، خداوند به کلیم خود خبر از گمراه شدن قوم خود می دهد که حضرت موسی تا حدی ناراحت و عصبانی می شوند؛ اما عصبانیت حضرت موسی وقتی به اوجش می رسد که ایشان واقعه و انحراف را با چشمان خود ببینند که قرآن کریم می فرمایند: حضرت موسی از شدت ناراحتی، تورات را بر زمین پرتاب کرد و اقدام به کشیدن موی سر برادر پیامبر خود کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار