به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین نشست شورای علمی چهارمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران برگزار شد. در این نشست که مهندس کاظمی - دبیر مسابقات مناظره دانشجویان ایران، گزارش مختصری از جزئیات برگزاری مرحله استانی/دانشگاهی این مسابقات در استانها و دانشگاههای مختلف به شورای علمی مسابقات ارایه کرد.
وی درباره مرحله استانی مسابقات گفت: تعداد کل تیم های شرکت کننده در مرحله استانی ۱۷۰ تیم بود که از این تعداد، ۱۳۰ تیم در بخش استانی و ۳۰ تیم در بخش دانشگاهی به رقابت با یکدیگر پرداختند. در این مرحله ۱۶۵ مناظره برگزار شد و ۸۳ داور از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور این مناظره ها را داوری کردند.
در ادامه، سعید پورعلی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز درباره اهمیت تبلیغات و اطلاع رسانی گسترده این مسابقات گفت: به نظر می رسد ضعف عمده ای که ۳ دوره گذشته مسابقات و همچنین مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات با آن روبرو بود، عدم اطلاع رسانی و پوشش خبری گسترده این مسابقات در رسانه های مختلف از جمله صدا و سیما و سایر خبرگزاری های کشور بود. این مسابقات جزو اخبار دانشگاهی و علمی کشور محسوب می شود و توقعِ آن می رود که پوشش خبری این مسابقات به صورت گسترده تری اتفاق بیفتد.
در ادامه این جلسه درباره شعار مسابقات و نحوه مشارکت مخاطبانِ حاضر در سالن مسابقات مناظره نیز تصمیم گیری شد. بدین ترتیب که با رای شورای علمی مسابقات، مقرر شد شعار «مناظره فرصتی برای یادگیری» به عنوان شعار چهارمین دوره مسابقات مناظره مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین درباره نحوه مشارکت مخاطبان در اعلام نهایی مسابقات نیز پیشنهاداتی ارایه و مقرر شد پس از جمع بندی پیشنهادهای مختلف، این موضوع نهایی شود.