آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۱۶۱
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کرد:

مشاوره ۴۰۰۰ دانشجو در سال در مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد از انجام مشاوره برای ۴۰۰۰ دانشجو در مرکز مشاوره دانشگاه در طول سال خبر داد.

کارشکی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در رابطه با میزان مراجعه دانشجویان به مرکز مشاوره و انجام خدمات مشاوره برای آنان گفت: انتظار داریم تمام دانشجویان دانشگاه برای انجام خدمات مشاوره به مرکز بیایند که این محقق نمی‌شود؛ اما به طور کلی حدود ۴۰۰۰ دانشجو در طول سال از خدمات مشاوره‌ای ما بهره می‌برند.

 

وی در رابطه با میزان هزینه دریافتی از دانشجویان افزود: هزینه دریافت شده از دانشجویان حدود یک شانزدهم خدمات مصوبه سازمان نظام روانشناسی است. به طوری که بر اساس مصوبه این سازمان هزینه انجام مشاوره یک روانشناس دارای مدرک کارشناسی ارشد حدود ۳۴ هزار تومان می‌باشد که ما تنها یک شانزدهم این مبلغ را از دانشجو دریافت می‌کنیم و مابقی را دانشگاه می‌پردازد.

 

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: ترکیب جنسیتی دانشگاه به نحوی است که اکثر مراجعه کنندگان بانوان هستند و اغلب افرادی که مراجعه می‌کنند با مشکلاتی از قبیل مشکلات ارتباطی، ازدواج و روابط زوجین و همچنین مشکلات تحصیلی مواجه هستند.

 

کارشکی پاسخ به این پرسش که مرکز مشاوره پیگیری خواهد کرد که آیا مشکلات دانشجو مرتفع شده است یا خیر؟، خاطرنشان کرد: یک بخش از کار ما آموزش است که این آموزش مبتنی بر نیاز سنجی و ارزشیابی است.

 

وی ادامه داد: در پایان دوره به مراجعه کنندگان فرم ارزشیابی داده می‌شود. همچنین برای بخش‌های درمان نیز در واقع تشخیص درمانگر در توافق با مراجعین است که این امر اتفاق افتاده مگر این که برخی درمان خود را ناتمام بگذارند.

 

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به این‌که هدف ما این است که درمان رخ دهد، تاکید کرد: امکان پیگیری این امر را نداریم. دانشجو به مرکز مراجعه می‌کند و حدود یک تا دو سال مراحل درمان را می‌گذراند که بعضا ممکن است پس از طی این مدت فارغ‌التحصیل شود؛ بنابراین ما مکان پیگیری نداریم.

 

کارشکی در رابطه با طرح‌های حمایتی مرکز مشاوره به دانشجویان نیازمند، بیان داشت: مرکز مشاوره دانشجویانی را که ممکن است از نظر مالی با مشکل مواجه باشند را به سازمان، مراکز و نهادهایی که به چنین دانشجویانی کمک می‌کنند، معرفی می‌کند.

 

وی ادامه داد: بخش عمده خدمات ما خدمات روانشناسی است؛ به طور مثال چنانچه دانشجویی از لحاظ روانی با مشکلاتی مواجه باشد و احساس کنیم برای درمان نیاز به حمایت متخصصین مددکار دارد را مورد حمایت قرار می‌دهیم، البته در کنار این خدمت بخش‌های معیشتی نیز مورد توجه مرکز می‌باشد.

 

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد یادآور شد: به طور کلی میزان هزینه‌ای که داده می‌شود سقف و کف ندارد؛ چنانچه طی مصاحبه مشخص شد دانشجویی هزینه دندان پزشکی و یا خرید بلیت را ندارد کمک می‌کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار