به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، ریچارد بکر Becker از فعالان جنبش ضدجنگ موسوم به پاسخگویی در گفتگو با این شبکه از شهر سان فرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا گفت:« سنای آمریکا بررسی طرحی را شروع کرده است که برای اعمال تحریمهای مرتبط با اقدامات تروریستی علیه ایران است.
چگونه ممکن است کشوری همانند آمریکا که خودش مسبب بسیاری از اقدامات تروریستی در جهان است از اعمال چنین تحریمهایی علیه ایران سخن بگوید. چرا آمریکا درمقابل اقدامات تروریستی اسرائیل علیه فلسطینی ها کاری انجام نمی دهد که هر روز هم رخ می دهد؟ آمریکا خودش در عراق و افغانستان چه کارهایی انجام داد؟ آمریکا درباره یمن و پاکستان چه اقدامات تروریستی را مرتکب شد؟ چگونه ممکن است چنین کشوری به فکر تحریمهای تروریستی کشوری دیگر باشد؟ آمریکا خودش جنایتکار است و اصلا وجاهت اخلاقی برای اعمال تحریمهای تروریستی علیه دیگران ندارد. این اقدام آمریکا بسیار شنیع و زشت است.»
وی در ادامه افزود:« آمریکا مسئول و مقصر خصومتهایی است که در حال حاضر بین ایران و آمریکا وجود دارد. آمریکا باید رویکرد خودش را درباره ایران تغییر بدهد و از خصومت شدید علیه ایران دست بکشد. در اطراف ایران قدرتهای نظامی ازجمله قدرتهای هسته ای قرار دارند.
طرح تحریمهای جدید ایران در سنا ازطرف سناتور بن کاردین دموکرات از ایالت مریلند مطرح شده است. این طرح در شرایطی مطرح شده است که دو ماه پیش ایران با گروه پنج بعلاوه یک به توافق هسته ای دست یافت. براساس این توافق ، باید تحریمهای ایران برداشته شود و نه اینکه تحریمهای جدیدی علیه این کشور اعمال شود.
اگر بن کاردین و کسانی که با او در سنا در مسیر اعمال تحریمهای جدید علیه ایران همکاری می کنند باید بدانند اگر باب مذاکرات را با ایران بازنکنند ، در دیگری بازخواهد شد که در نهایت به جنگ منتهی می شود.»